Δήλωση του Μαρμούτα Δημήτρη, Προέδρου του Εργατικού Κέντρου Πάτρας

0

Τρία χρόνια τώρα διεξάγουμε μια μεγάλη προσπάθεια, έχουμε μπει μπροστά για να δυναμώσει ο αγώνας και η διεκδίκηση της εργατικής τάξης κόντρα στην κυβέρνηση και την εργοδοσία. Δώσαμε μάχες κόντρα στη νοθεία και την απάτη για να γίνει το ΕΚ πραγματικό αποκούμπι των εργαζομένων, για να ζωντανέψει η λειτουργία του. Η προσπάθειά μας αυτή αναγνωρίστηκε από πλατιά τμήματα εργαζομένων, από συνδικάτα αλλά και δεκάδες μαζικούς φορείς της Πάτρας. Αυτοί άλλωστε είναι οι πρωταγωνιστές, σε αυτούς απολογούμαστε.

Γελιούνται όσοι νομίζουν ότι με πραξικοπηματικές ενέργειες, παρεμβάσεις των δικαστηρίων και άλλων μηχανισμών θα κάνουμε πίσω ή θα μας βάλουν στο χέρι. Δεν το κατάφεραν τρία χρόνια τώρα, δεν θα τα καταφέρουν και σήμερα.

Έχουμε χρέος απέναντι στους εργαζόμενους της Πάτρας, τα δεκάδες συνδικάτα να συνεχίσουμε τη μάχη και την προσπάθειά μας για να δυναμώσουν οι αγώνες, να δυναμώσουν τα συνδικάτα, η ίδια η οργάνωση των εργατών. Η Διοίκηση του ΕΚΠ θα είναι εδώ και αύριο και μεθαύριο, δίπλα σε όλους τους εργαζόμενους. Όλοι μαζί θα αντιμετωπίσουμε κάθε δυσκολία, όπως κάναμε όλα αυτά τα χρόνια συσπειρωμένοι με το ΕΚΠ. Καλούμε όλους τους εργαζόμενους να πάρουν μαζικά μέρος στην Απεργία στις 10 Ιούνη μαζί με το Εργατικό Κέντρο Πάτρας, να νεκρώσουν όλοι οι χώροι δουλειάς.

Print Friendly, PDF & Email
Share.

Comments are closed.