«Εθνική Συμφωνία για την Κοινωνική Ασφάλιση»

Δημοσιεύτηκε στις

 

Η «Εθνική Συμφωνία για την Κοινωνική Ασφάλιση» είναι μια απάτη ! Όχι μόνο δεν λύνει τα οικονομικά προβλήματα του Συστήματος της Κοινωνικής Ασφάλισης, αλλά και τα πολλαπλασιάζει, αφού τα κλεμμένα και τα οφειλόμενα υπέρογκα ποσά εκ μέρους του κράτους και των βιομηχάνων χάνονται οριστικά για τα Ταμεία των εργαζομένων.

Από την Κυβέρνηση και τους Βιομηχάνους εκφράζεται για ευνόητους λόγους «ικανοποίηση» για την αντιλαϊκή αυτή εξέλιξη. Όμως, ιδιαίτερη οργή και αγανάκτηση στους εργαζόμενους προκαλεί η στάση των εκπροσώπων του κυβερνητικού συνδικαλισμού στη ΓΣΕΕ, που βασιλικότεροι του βασιλέως προστρέχουν να στηρίξουν αυτή τη πολιτική, επειδή έτσι απαιτεί η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ.

Για τη στάση της αυτή, η ηγεσία της ΠΑΣΚΕ πρέπει να καταδικαστεί με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο από όλους ανεξαίρετα τους εργατοϋπαλλήλους. Να αποκαλυφθεί ο ρόλος της και η αντεργατική ταχτική της.

Η μεγάλη, βέβαια, ευκαιρία που έχουν οι εργαζόμενοι του ιδιωτικού και δημόσιου τομέα να απαντήσουν στην Κυβέρνηση, στο ΣΕΒ και στη ΓΣΕΕ είναι η Απεργία στις 29 Μάη. Με την καθολική και μαχητική συμμετοχή τους να φράξουν το δρόμο στα αντιασφαλιστικά σενάρια και να διεκδικήσουν πραγματικά αιτήματα που καλύπτουν τις σύγχρονες ανάγκες της Εργατικής Τάξης.

Το Π.Α.ΜΕ. κάνει έκκληση σ’ όλους τους εργαζόμενους να δώσουν το παρόν στην απεργία αυτή, που γίνεται σε κρίσιμη καμπή του συνολικού αγώνα για την Κοινωνική Ασφάλιση.

ΟΛΟΙ στον Αγώνα – ΟΛΑ για την Κοινωνική Ασφάλιση

Η ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ

Περισσότερα

Ανακοινώσεις καταδίκης του νομοσχεδίου για την υγεία

Η κυβέρνηση της ΝΔ στήνει στο εκτελεστικό απόσπασμα την πολύπαθη υγεία του λαού κατά...

30 Νοέμβρη στις 8.30πμ κινητοποίηση ενάντια σε πλειστηριασμό

ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΕ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΌ        Άλλη μια οικογένεια είναι  εκτεθειμένη στην επίθεση των τοκογλύφων και...

Μικροί και μεγάλοι διασκέδασαν στην παιδική γιορτή που οργανώθηκε από τις “Αγριόχηνες”

Μικροί και μεγάλοι διασκέδασαν στην όμορφη παιδική γιορτή που οργανώθηκε από την εκπομπή του...