Το ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΟΤΑ ΑΤΤΙΚΗΣ χαιρετίζει τη πωτοβουλία του Δημάρχου Πατρέων και καλεί σε μαζική συμμετοχή στη μεγάλη πορεία

Δημοσιεύτηκε στις

Το ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΟΤΑ ΑΤΤΙΚΗΣ χαιρετίζει τη πωτοβουλία του Δημάρχου Πατρέων Κώστα Πελετίδη και καλεί σε μαζική συμμετοχή όλα τα σωματεία και τους εργαζόμενους στη μεγάλη πορεία από τη Πάτρα στην Αθήνα, 3 – 10 Απρίλη και στις εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν στη διαδρομή και στο τεματισμό στο Σύνταγμα στις 10 του Απρίλη. Στην ίδια κατεύθυνση καλούμε  και όλους τους συναδέλφους,  να πάρουν μέρος στη παράσταση διαμαρτυρίας τη Τρίτη 22-3-2016 στις 12:00 το μεσημέρι μπροστά στο Υπουργείο Εργασίας.

Όλο το προηγούμενο διάστημα το ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΟΤΑ ΑΤΤΙΚΗΣ  οργάνωσε ενιαία μαζί με τους συναδέλφους 5μηνίτες τον αγώνα και έδωσε απάντηση σε όλους αυτούς που προσπαθούν να σπείρουν την απογοήτευση, σε αυτούς που μιλάνε για την αναποτελεσματικότητα των αγώνων, με σκληρή μάχη που οδήγησε να έχουν οι συνάδελφοι ίδιες εργασιακές συνθήκες με το υπόλοιπο προσωπικό. Με τον αγώνα μας αναγκάσαμε τη συγκυβέρνηση να νομοθετήσει κάποια από τα βασικά εργασιακά αιτήματά μας και για τα επόμενα προγράμματα. Στεκόμαστε για μία ακόμα φορά στο πλευρό των συναδέλφων και όλων των ανέργων που διεκδικούν ζωή με αξιοπρέπεια για αυτούς και τις οικογένειές τους.

Απαιτούμε από την κυβέρνηση τώρα άμεσα μέτρα προστασίας των ανέργων και των οικογενειών τους. Κανένας άνεργος χωρίς επίδομα ανεργίας. Κανένας πλειστηριασμός σε σπίτι ανέργου. Κανένα σπίτι χωρίς φως, νερό, σταθερό τηλέφωνο.

Γενικός ξεσηκωμός τώρα!

Σήμερα δεν υπάρχει λαϊκή οικογένεια που να μην έχει τουλάχιστον έναν άνεργο. Η ανεργία είναι σύμφυτη με τις πολιτικές που εφαρμόζουν οι κυβερνήσεις του κεφαλαίου, της Ευρωπαϊκής Ένωσης, του ΝΑΤΟ, έχει βαθιές ρίζες στο καπιταλισμό. Μας αγγίζει όλους. Με γενικό ξεσηκωμό να βροντοφωνάξουμε:

 Ως εδώ και μη παρέκει!Δεν θα αποδεχθούμε τον 21ο αιώνα τόσο πλούτο που παράγουμε να τον καρπώνονται μια χούφτα παράσιτα μεγαλομέτοχοι και εμείς και τα παιδιά μας να ζούμε σε συνθήκες φτώχιας και εξαθλίωσης.

Καλούμε όλα τα σωματεία, όλους τους συνδικαλιστές να δώσουν δυναμικό παρών στη Μεγάλη Πορεία για τους Ανέργους που διοργανώνει ο Δήμος Πάτρας αλλά και την Τρίτη 22-3-2016 στις 12:00 το μεσημέρι στο Υπουργείο Εργασίας.

 

 

 

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟΥ

 

           

Περισσότερα

Συνδικάτο Επισιτισμού-Τουρισμού-Ξενοδοχείων Αττικής: Η τρομοκρατία δε θα περάσει!

Η τρομοκρατία δε θα περάσει! Η προσπάθεια κυβέρνησης και εργοδοσίας να επιβάλλουν τη σιγή...

Κλαδικό Σωματείο Ενέργειας: Κάτω τα χέρια από τους εργαζόμενους στα δίκτυα διανομής φυσικού αερίου

 Συναδέλφισσες, συνάδελφοι, το Κλαδικό Σωματείο στην Ενέργεια καταγγέλλει την Italgas για την επιχείρηση μη ανανέωσης...

Σωματείο Εργαζομένων Mitel Networks: Για τις απολύσεις που ανακοινώθηκαν από την εταιρία

ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ ΧΩΡΙΣ ΔΟΥΛΕΙΑ ΟΛΟΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΜΑΖΙΚΑ ΣΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΑΣ Συναδέλφισσες, συνάδελφοι, Χθες η διοίκηση της εταιρίας...