Το Συνδικάτο Εργατοϋπαλλήλων Πληροφορικής Ν. Αττικής καταγγέλλει την προκλητική απόφαση αποφυλάκισης του δολοφόνου Ρουπακιά

Δημοσιεύτηκε στις

Συναδέλφισσες / Συνάδελφοι,

 Η Γενική Συνέλευση του ΣΕΤΗΠ, καταγγέλλει την προκλητική απόφαση αποφυλάκισης του δολοφόνου ναζιστή, στελέχους της Χρυσής Αυγής, Γιώργου Ρουπακιά.

Οι ευθύνες είναι τεράστιες και της σημερινής κυβέρνησης και των προηγούμενων για την αποφυλάκιση.

 Εμείς οι εργαζόμενοι επιβάλλεται να μη δείξουμε καμία ανοχή απέναντι στους νοσταλγούς του Χίτλερ, στους δολοφόνους του αντιφασίστα μουσικού Παύλου Φύσσα, και όλων των άλλων εγκληματικών ενεργειών που έκανε η Χρυσή Αυγή, χτυπώντας συνδικάτα και συνδικαλιστές στο Πέραμα και όχι μόνο.

 Οποιοδήποτε μάσκα και να φορέσει η δολοφονική, ναζιστική, φασιστική οργάνωση της Χρυσής Αυγής, έναν και μοναδικό σκοπό και στόχο έχει, να υπηρετήσει και να προφυλάξει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, το μεγάλο κεφάλαιο, ντόπιο ή ξένο. Η εγκληματική, φασιστική, ναζιστική Χρυσή Αυγή είναι εχθροί του λαού, εχθροί των εργατών, υπηρέτες των αφεντικών. Τους ενοχλεί η οργανωμένη πάλη των εργαζόμενων, η δράση των ταξικών σωματείων.

 Καλούμε τους εργαζόμενους, τα λαϊκά στρώματα, να καταδικάσουν την απόφαση και να απομονώσουν τη δράση των διάφορων φασιστοειδών.

 

Περισσότερα

Ομοσπονδία Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδας: Επείγουσα έκκληση για την άμεση μεταφορά και νοσηλεία ασθενών εκτός της Λωρίδας της Γάζας

Κύριε Υπουργέ, Στις 30/03/2024 ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας απεύθυνε έκκληση για την επείγουσα μεταφορά 9.000...

Εργατικό Κέντρο Εύβοιας : Παρέμβαση Εργατικού Κέντρου – Συνδικάτων στην πύλη της EVIOP – TEMPO

Αντιπροσωπεία του Εργατικού Κέντρου Εύβοιας και Συνδικάτων της περιοχής πραγματοποιήσαμε σήμερα παρέμβαση στην πύλη...

Ένωση Λογιστών Ελεγκτών Περιφέρειας Αττικής: Κάλεσμα συμμετοχής στη 41η Μαραθώνια Πορεία Ειρήνης

ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΙΣ 6:30μμ ΣΤΗΝ «ΕΘΝΙΚΗ ΑΜΥΝΑ»! 75 χρόνια από την ίδρυση...