ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ & ΕΜΠΟΡΟΥΠΑΛΛΗΛΩΝ Ν.ΔΡΑΜΑΣ: Αλληλεγγύη, στους εργαζόμενους του σωματείου της ΜΑΛΑΜΑΤΙΝΑ

Δημοσιεύτηκε στις

Το Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων & Εμποροϋπαλλήλων Δράμας εκφράζει την συμπαράσταση και την αλληλεγγύη του, στους εργαζόμενους του σωματείου της ΜΑΛΑΜΑΤΙΝΑ και καταγγέλλει τη σύλληψη από τις αστυνομικές δυνάμεις με εντολή της κυβέρνησης των συναδέλφων μας Γ. Φραγκίδη, πρόεδρου της ΠΟΕΕΠ, και προέδρου του Σωματείου της ΜΑΛΑΜΑΤΙΝΑ, και Άρη Μερκενίδη, πρόεδρου του Συνδικάτου Οδηγών Πωλητών και Βοηθών Βορείου Ελλάδος, και μέλους της Γραμματείας του ΠΑΜΕ. Απαιτούμε την άμεση απελευθέρωσή τους.

Καταγγέλλουμε την προσπάθεια από μεριάς εργοδοσίας της Μαλαματίνα, να στηθεί απεργοσπαστικός μηχανισμός, ενάντια στην παλικαρίσια μάχη που δίνουν οι εργαζόμενοι εδώ και μέρες για ΣΣΕ, για να παρθούν πίσω οι άδικες, εκβιαστικές και παράνομες απολύσεις συναδέλφων τους.

Προκλητικά η εργοδοσία προσπάθησε να περάσει τον απεργοσπαστικό της μηχανισμό κρυμμένο μέσα στα αυτοκίνητα των διευθυντικών στελεχών. Μάλιστα τους διευθυντάδες συνόδευαν ΜΑΤ και αστυνομία.
Και αυτή η προσπάθεια να σπάσει η απεργία συνάντησε την αποφασιστική απάντηση των εργαζόμενων, έπεσε στο κενό! Ήδη οι εργαζόμενοι μέσα από τη Γενική τους Συνέλευση πήραν απόφαση για συνέχιση των απεργιακών τους κινητοποιήσεων για όλη την επόμενη εβδομάδα με 24ωρες επαναλαμβανόμενες απεργίες.

Ψηλά το κεφάλι! Στο δρόμο του αγώνα βρίσκονται οι λύσεις!

Όλοι οι εργαζόμενοι με τη δύναμη της αλληλεγγύης, της οργάνωσης και του αγώνα να δώσουν νέα βροντερή απάντηση στα σχεδία της Κυβέρνησης και των επιχειρηματικών ομίλων.

ΤΩΡΑ ΔΥΝΑΜΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΜΑΣ!

Περισσότερα

Ομοσπονδία Τροφίμων Ποτών – Συνδικάτα Κλάδου : Καταγγέλλουν την επίθεση της εργοδοσίας ΧΗΤΟΣ ΑΒΕΕ στους εργαζόμενους

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΙΣΧΡΗ ΚΑΙ ΑΝΑΝΔΡΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΗΣ ΕΡΓΟΔΟΣΙΑΣ ΧΗΤΟΣ ΑΒΕΕ (ΝΕΡΑ ΖΑΓΟΡΙ) ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ Η...

Σωματείο Εργαζομένων EMFI (πρὼην ΕΒΓΑ): Τα τερτίπια της εργοδοσίας μέσω της συνδικαλιστικής παράταξης ΑΣΕΕ!

Το Διοικητικό Συμβούλιο του σωματείου στην συνεδρίαση της Τρίτης 5 Μάρτιου ενοποίησε σε ένα...

Ομοσπονδία Εργατοϋπαλλήλων Χημικής Βιομηχανίας Ελλάδος: Αλληλεγγύη στον αγώνα των εργαζομένων της ΛΑΡΚΟ

Στήριξη και Αλληλεγγύη στον αγώνα των εργαζομένων της ΛΑΡΚΟ  Η υποτιθέμενη «εξυγίανση» της ΛΑΡΚΟ, καταδικάζει την...