Σωματείο Τροφίμων Ποτών Εύβοιας : Όλοι στους δρόμους, όλοι στο απογευματινό συλλαλητήριο ενάντια στο νέο ιμπεριαλιστικό έγκλημα στη Συρία 7μμ Αβάντων πίσω από τον Άγιο Νικόλαο.

Δημοσιεύτηκε στις

ΝΑ ΑΦΕΘΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΟΙ ΣΥΛΛΗΦΘΕΝΤΕΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΠΑΓΓΕΛΘΟΥΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ο ξεπεσμός της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ δεν έχει όριο. Δεν δίστασαν να συλλάβουν μέχρι και τα παιδιά μας που διαδήλωναν ενάντια στον ιμπεριαλιστικό πόλεμο.

Μετά την κατακρεούργηση των δικαιωμάτων μας που συνεχίζεται ασταμάτητα για να αυξηθούν τα κέρδη της εργοδοσίας και να βελτιωθεί η ανταγωνιστικότητα της.

Μετά την ολοένα και μεγαλύτερη εμπλοκή της χώρας μας στις πολεμικές συρράξεις που διεξάγονται στην περιοχή αλλά και σε όλον τον κόσμο προκειμένου η εργοδοσία να ανακτήσει μερίδια αγοράς και να βάλει χέρι σε καινούργια.

Εχθές Δευτέρα 16 Απριλίου δεν δίστασαν να επιτεθούν στην αντιιμπεριαλιστική πορεία που έκαναν χιλιάδες μαθητές φοιτητές σπουδαστές στο κέντρο της Αθήνας γιατί ήταν άνομοι όπως εκτίμησαν. Οι βιομήχανοι, εφοπλιστές, τραπεζίτες που έχουν χιλιάδες εργαζόμενους απλήρωτους, που παραβιάζουν την εργατική νομοθεσία, απειλούν την ίδια μας τη ζωή μέσα στους χώρους δουλειάς από την έλλειψη μέτρων υγιεινής και ασφάλειας στην εργασία δεν έχουν την ίδια αντιμετώπιση. Δεν έχουν πειράξει ούτε έναν από δαύτους, ενώ στην ίδια γραμμή ήταν και είναι και τα υπόλοιπα κόμματά τουςκαθώς συμφωνούνε πλήρως στην υλοποίηση της πολιτικής που τσακίζει τις ζωές μας. Από την επίθεσης των δυνάμεων καταστολής συνελήφθησαν 2 διαδηλωτές και πολλοί ακόμα οδηγήθηκαν στο νοσοκομείο.

Οι συριζανελ που κάνουνε κοινές εμφανίσεις με τους χίτες, τους ταγματασφαλίτες συνεργάτες των γερμανικών κατοχικών δυνάμεων, τους απογόνους των ναζί, αποδεικνύουν και στην πράξη για μία ακόμα φορά ότι δεν διαφέρουν σε τίποτα απολύτως από αυτούς.

Απαιτούμε να αφεθούν ελεύθεροι εδώ και τώρα χωρίς να απαγγελθεί καμία κατηγορία οι συλληφθέντες διαδηλωτές που συμμετείχαν στην αντιιμπεριαλιστική χθεσινή πορεία.

Όλοι οι εργαζόμενοι του κλάδου να δώσουν το παρών στο απογευματινό συλλαλητήριο ενάντια στο νέο ιμπεριαλιστικό έγκλημα στη Συρία 7μμ Αβάντων πίσω από τον Άγιο Νικόλαο.

Προετοιμάζουμε τη μεγάλη μέρα της εργατικής τάξης, την εργατική Πρωτομαγιά.

Όλη την Πρωτομαγιά στις 10 το πρωί στο ΣΤΡΟΓΓΥΛΌ – παραλία Χαλκίδας.

Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ
ΤΟΥ ΛΑΟΥ Η ΠΑΛΗ ΘΑ ΤΗΝ ΣΠΑΣΕΙ

Περισσότερα

Σωματείο ΕΝΕΔΕΠ: Ξεσκεπάζουμε τα ψέματα και τις μεθοδεύσεις τους !

-ΞΕΣΚΕΠΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΕΘΟΔΕΥΣΕΙΣ ΤΟΥΣ! -ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ-ΣΕΒ-COSCO/DPORT και ΤΑ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΘΟΔΕΥΟΥΝ ΝΑ...

Εργατικό Κέντρο Πειραιά: Από το Σικάγο ως την Καισαριανή, ζήτω η 1η Μάη κι η πάλη η ταξική!

ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ 2024 ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ 10.30πμ ΠΑΣΑΛΙΜΑΝΙ Εργαζόμενες, εργαζόμενοι, νέες, νέοι Από το Σικάγο του 1886, ως τους 11...

Σύλλογος Εμποροϋπαλλήλων Αθήνας: Η Πρωτομαγιά δεν είναι αργία, είναι απεργία!

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΗΝ 1η ΜΑΗ! Η Πρωτομαγιά δεν είναι αργία, είναι απεργία! Όλοι 10:30 το...