Συνδικάτο Ηλεκτροτεχνιτών Αττικής: Μπροστά στα ψέματα και τις αυταπάτες απαντάμε όλοι στο Συλλαλητήριο 21 Φλεβάρη

Δημοσιεύτηκε στις

Συνάδελφοι, με τη λήψη όλο και περισσότερων αντιλαϊκών μέτρων, που θα αποτελέσουν την καύσιμη ύλη για την καπιταλιστική ανάκαμψη, συνεχίζονται οι διαβουλεύσεις για το κλείσιμο της δεύτερης αξιολόγησης, αλλά και οι οξύτατοι ανταγωνισμοί για τον επιμερισμό της χασούρας.

Πάνω στα αποκαΐδια χτίζουν τη μελλοντική ανάκαμψη των κερδών τους, πάνω στα συντρίμμια των λαϊκών κατακτήσεων. Θέλουν να εξασφαλίσουν περισσότερα φτηνά εργατικά χέρια, εργάτες με αλυσίδες. Θέλουν να καταργήσουν ό,τι έχει απομείνει σε εργατικό δικαίωμα και απαιτούν να μην υπάρχουν αντιδράσεις, για να συνεχίζεται απρόσκοπτα η συντριβή των δικαιωμάτων του λαού, οι διαπραγματεύσεις τους έχουν στόχο την αύξηση των κερδών των βιομήχανων, των εφοπλιστών, των μεγαλοεργολάβων.

Κανένας συμβιβασμός με τη φτώχεια και τη μίζερη ζωή για τα κέρδη τους!

Ο αγώνας του Συνδικάτου μας για το δίκιο, μαζί με το ταξικό συνδικαλιστικό κίνημα, το Π.Α.ΜΕ. δεν σταματά όσους αντιλαϊκούς νόμους και αν ψηφίσουν, ότι συμφωνίες κάνουν. Δεν τα μαζεύουμε, δεν σκύβουμε το κεφάλι. Συνεχίζουμε με πείσμα και αυταπάρνηση ώστε να μπούμε ουσιαστικό εμπόδιο στην εφαρμογή τέτοιων πολιτικών.

Συνεχίζουμε για να δώσουμε απάντηση στην κυβέρνηση, στην Ε.Ε., στους εργοδότες, μπροστά στην ανεργία, στις απολύσεις, στις μειώσεις μισθών, στις αλλαγές συμβάσεων, στην απλήρωτη εργασία, στα ωράρια λάστιχο, στη παραπέρα ελαστικοποίηση των εργασιακών σχέσεων, στις άθλιες συνθήκες υγιεινής και ασφάλειας στους χώρους δουλειάς, στην εργοδοτική τρομοκρατία.

Όλοι οι ηλεκτρολόγοι, να δυναμώσουμε τον αγώνα μας, με εμπιστοσύνη στη δύναμή μας, μέσα από την ζωή και δράση του Συνδικάτου μας. Με την καλή οργάνωση μέσα από κάθε χώρο δουλειάς, δώσουμε την απάντηση σε παλιά και νέα μέτρα, να δυναμώσει η αντεπίθεση για δουλειά με δικαιώματα, ζωή με αξιοπρέπεια. Δεν έχουμε τίποτα να περιμένουμε από τα παζάρια τους, από την ανάκαμψη που μας ετοιμάζουν. Δεν θα μας επιστρέψουν τα δικαιώματά μας, τους μισθούς μας, τις συντάξεις. Αντιθέτως, αρπάζουν συνεχώς!

Απαιτούμε δικαιώματα στην εργασία και τη ζωή, με βάση τις ανάγκες μας!

Όλοι στο συλλαλητήριο του Π.Α.ΜΕ. στις 21 Φλεβάρη, στην Ομόνοια στις 6.30 μ.μ.

ΤΟ Δ.Σ.

Περισσότερα

Ομοσπονδία Τροφίμων Ποτών – Συνδικάτα Κλάδου : Καταγγέλλουν την επίθεση της εργοδοσίας ΧΗΤΟΣ ΑΒΕΕ στους εργαζόμενους

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΙΣΧΡΗ ΚΑΙ ΑΝΑΝΔΡΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΗΣ ΕΡΓΟΔΟΣΙΑΣ ΧΗΤΟΣ ΑΒΕΕ (ΝΕΡΑ ΖΑΓΟΡΙ) ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ Η...

Σωματείο Εργαζομένων EMFI (πρὼην ΕΒΓΑ): Τα τερτίπια της εργοδοσίας μέσω της συνδικαλιστικής παράταξης ΑΣΕΕ!

Το Διοικητικό Συμβούλιο του σωματείου στην συνεδρίαση της Τρίτης 5 Μάρτιου ενοποίησε σε ένα...

Ομοσπονδία Εργατοϋπαλλήλων Χημικής Βιομηχανίας Ελλάδος: Αλληλεγγύη στον αγώνα των εργαζομένων της ΛΑΡΚΟ

Στήριξη και Αλληλεγγύη στον αγώνα των εργαζομένων της ΛΑΡΚΟ  Η υποτιθέμενη «εξυγίανση» της ΛΑΡΚΟ, καταδικάζει την...