Συνδικάτο Εργατοϋπαλλήλων Τηλεποκοινωνιών και Πληροφορικής : Με ρόπαλα και ΜΑΤ χτυπάτε τους εργάτες και στα αφεντικά κάνετε τις πλάτες

Δημοσιεύτηκε στις

ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ

ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΠΑΜΕ στις 17/04 7:00 στο Σύνταγμα

ΚΑΜΙΑ ΕΜΠΛΟΚΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΤΟ ΝΕΟ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ

Συναδέλφισσες & συνάδελφοι,

Καταδικάζουμε την επίθεση των ΜΑΤ με χημικά, δακρυγόνα και χειροβομβίδες κρότου λάμψης  εναντίον φοιτητών, σπουδαστών και μαθητών που διαδήλωναν σήμερα 16.04  ενάντια στον πόλεμο. Η επίθεση οδήγησε στη σύλληψη 3 φοιτητών και έστειλε στο νοσοκομείο άλλους τρείς.

ΜΕ ΡΟΠΑΛΑ ΚΑΙ ΜΑΤ ΧΤΥΠΑΤΕ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΤΕΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ

Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, που με δική της εντολή έγινε το χτύπημα, αφού δεν έχει καταφέρει να μας πείσει για το «δίκιο» του ΝΑΤΟ, της ΕΕ και των άλλων λυκοσυμμαχιών, χρησιμοποιεί ρόπαλα και ΜΑΤ. Τη στιγμή που έχει κάνει την Ελλάδα ένα απέραντο Νατοϊκό στρατηγείο, την στιγμή που διαθέτει κάθε γωνιά της Ελλάδας για να σκοτώνουν και να βομβαρδίζουν λαούς οι ιμπεριαλιστές, τώρα χτυπάει, συλλαμβάνει και στέλνει στα νοσοκομεία όσους τους εναντιώνονται, όσους παλεύουν ενάντια στον πόλεμο και στους σχεδιασμούς των μονοπωλίων

και των πολιτικών τους εκπροσώπων. Αυτά τα μέτρα καταστολής χρησιμοποιεί και για τους πλειστηριασμούς προς όφελος των τραπεζιτών και σε κάθε χώρο όπου ξεσπά κινητοποίηση προς όφελος των μεγάλων μονοπωλιακών ομίλων.

Ξεκαθαρίζουμε ότι αυτές οι τακτικές δεν φόβισαν ποτέ το ταξικό συνδικαλιστικό κίνημα. Αντίθετα επιβεβαιώνει το δίκιο του αγώνα μας, μας οπλίζει με μεγαλύτερο πείσμα και επιμονή στον αγώνα που δίνουμε ενάντια σε έναν κόσμο γεμάτο φτώχεια, εκμετάλλευση, πόλεμο. Για έναν  κόσμο όπου θα επικρατεί η φιλία και η αλληλεγγύη των λαών.

AΠΑΙΤΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΩΝ  ΦΟΙΤΗΤΩΝ

Αγωνιζόμαστε ενάντια στην εκμετάλλευση και τον ιμπεριαλιστικό πόλεμο

  • Τώρα Ξεσηκωμός για να κλείσουν οι βάσεις του θανάτου, η βάση της Σούδας που αποτελεί στρατηγικό κέντρο για τα σχέδια των ΗΠΑ-ΝΑΤΟ.
  • Τώρα Ξεσηκωμός για να επιστρέψουν οι Έλληνες στρατιώτες από αποστολές εκτός συνόρων, για την αποδέσμευση της χώρας μας απ’ το ΝΑΤΟ και την ΕΕ.
  • Απέναντι στους πολέμους των ιμπεριαλιστών οι εργαζόμενοι έχουμε να αντιτάξουμε τις αξίες της φιλίας και της Αλληλεγγύης.

Δίνουμε απάντηση με τη μαζική συμμετοχή μας στο συλλαλητήριο που διοργανώνει το ΠΑΜΕ

ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ 17 ΑΠΡΙΛΗ 7:00μ.μ. στο ΣΥΝΤΑΓΜΑ

(Προσυγκέντρωση ΣΕΤΗΠ 6:30μ.μ. στην πλ. Κλαύθμωνος)

 

Περισσότερα

Εργατικό Κέντρο Πειραιά: Ζήτω η Εργατική Πρωτομαγιά!

1η Μάη απεργούμε! Ζήτω η Εργατική Πρωτομαγιά!  Όλοι στην συγκέντρωση στις 10:30π.μ στο Πασαλιμάνι!  Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο...

Συνδικάτο Εργαζομένων στην Ιδιωτική Υγεία Πειραιά: Όλοι στην Απεργία 1η Μάη

1 ΜΑΗ ΔΕΝ ΑΡΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΡΓΙΑ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΗΝ 1η ΜΑΗ! ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΟ ΠΑΣΑΛΙΜΑΝΙ...

Επιτροπή Ειρήνης Βόλου: Δελτίο Τύπου για τη συγκέντρωση και τη πορεία ειρήνης

Πραγματοποιήθηκαν χθες Τρίτη 23 Απριλίου με επιτυχία η δράση της Επιτροπής Ειρήνης Βόλου στα...