Συνδικάτο Επισιτισμού – Τουρισμού – Ξενοδοχείων Αττικής: ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΠΕΡΓΟΥΣ ΣΤΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ «ΜΑΛΑΜΑΤΙΝΑ»!

Δημοσιεύτηκε στις

Το Συνδικάτο μας καταγγέλλει την επίθεση που δέχτηκαν οι εργαζόμενοι στην επιχείρηση ‘’Μαλαματίνα’’ από τα ΜΑΤ με εντολή της κυβέρνησης και της εργοδοσίας. Η εντολή, απ’ ότι φάνηκε, ήταν να γίνουν και συλλήψεις των πρωτοπόρων συναδέλφων οργανωτών της απεργίας, όπου του Γ. Φραγκίδη, πρόεδρου της ΠΟΕΕΠ, και προέδρου του Σωματείου της “Μαλαματίνα”, και Άρη Μερκενίδη, πρόεδρου του Συνδικάτου Οδηγών Πωλητών και Βοηθών Βορείου Ελλάδος, και μέλους της Γραμματείας του ΠΑΜΕ.

Οι δυνάμεις των ΜΑΤ είχαν ταυτόχρονα την εντολή να συνεργαστούν με τον απεργοσπαστικό μηχανισμό της εργοδοσίας και να την βοηθήσουν να σπάσει την πολυήμερη απεργία των εργαζομένων, οι οποίοι με την αποφασιστική τους στάση κατάφεραν να το αποτρέψουν.

Οι εργαζόμενοι με το σωματείο τους, απεργούν εδώ και πολλές μέρες για να ακυρωθούν οι απολύσεις των συναδέλφων τους που έχει κάνει η εργοδοσία, αλλά και για να υπογραφτεί Συλλογική Σύμβαση Εργασίας.

Εκφράζουμε την αλληλεγγύη μας στους εργαζόμενους στην επιχείρηση «Μαλαματίνα» και καλούμε όλους τους εργαζόμενους και τα επιχειρησιακά σωματεία του κλάδου να κάνουν το ίδιο.

Η αλληλεγγύη είναι όπλο των εργαζομένων, η οργάνωση είναι ο δρόμος για να σπάσει η τρομοκρατία του κράτους και της εργοδοσίας .
Να απελευθερωθούν άμεσα οι συλληφθέντες συνάδελφοι!

Να παρθούν πίσω οι απολύσεις!

Να ικανοποιηθούν άμεσα όλα τα αιτήματα των εργαζομένων!

Περισσότερα

Εργατικό Κέντρο Σάμου: Όλοι στη μάχη της απεργίας για Συμβάσεις, αυξήσεις και μέτρα προστασίας στους χώρους δουλειάς

Όλοι στη μάχη της απεργίας για Συμβάσεις, αυξήσεις και μέτρα προστασίας στους χώρους δουλειάς Στις...

Συνδικάτο Οικοδόμων Καρδίτσας: Όλοι στην απεργία στις 17 Απρίλη

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΤΙΣ 17 ΑΠΡΙΛΗ 10.30 π.μ. στην Κεντρική Πλατεία Καρδίτσας Συνάδελφοι οικοδόμοι, Η προηγούμενη πανεργατική...

Σωματείο Τουριστικών Επαγγελμάτων Κεφαλονιάς – Ιθάκης: 17 Απρίλη απεργούμε ξανά για τις ζωές μας!

 Χαιρετίζουμε με περηφάνεια όλους τους συναδέλφους στον κλάδο του τουρισμού και του επισιτισμού που...