Συμπληρώθηκαν δύο μήνες ακριβώς από την έναρξη των απεργιακών κινητοποιήσεων στην Coca Cola 3Ε

Δημοσιεύτηκε στις

 

Συμπληρώθηκαν σήμερα (Πέμπτη 28-11-2013) δύο μήνες ακριβώς από την έναρξη των απεργιακών κινητοποιήσεων στην CocaCola 3Ε της Θεσσαλονίκης, με κύριο αίτημα την επαναλειτουργία του εργοστασίου στην Θέρμη.

Επ’ ευκαιρία της συμπλήρωσης εξήντα (60) ημερών συνεχούς απεργίας η Διοίκηση της Π.Ο.Ε.Ε.Π. χαιρετίζει το δίκαιο αγώνα του Σωματείου μέλους της και των συναδέλφων μας, που με εργατική αξιοπρέπεια και ταξική υπερηφάνεια δίνουν μια μάχη σημαντική για όλους τους εργαζόμενους του κλάδου μας και της πατρίδας μας. Με το αίτημά τους για την επαναλειτουργία του εργοστασίου της CocaCola, η οποία θα ενεργοποιήσει την τοπική παραγωγική και οικονομική δραστηριότητα, δίνουν έναν αγώνα για τη διατήρηση εκατοντάδων θέσεων εργασίας καθώς και ενίσχυσης της εθνικής οικονομίας.

Αξίζει έπαινος στους εργάτες αγωνιστές του εργοστασίου της Θεσσαλονίκης που δεν υπέκυψαν στο δέλεαρ των υψηλών χρηματικών αποζημιώσεων και των άλλων προσφορών με τις οποίες προσπάθησε να τους «νουθετήσει» ο πολυεθνικός κολοσσός και επέλεξαν το δρόμο του αγώνα για το συμφέρον της Θεσσαλονίκης, για το συμφέρον της ελληνικής οικονομίας.

Η Διοίκηση της Π.Ο.Ε.Ε.Π. δηλώνει ότι ο βορειοελλαδικός χώρος και η Θεσσαλονίκη συγκεκριμένα δικαιούνται ένα εργοστάσιο παραγωγής, από μια εταιρεία που αποκόμιζε και συνεχίζει να αποκομίζει τεράστια κέρδη από τους καταναλωτές και τις καταναλώτριες της περιοχής.

 

 

Περισσότερα

Ομοσπονδία Εργατοϋπαλλήλων Χημικής Βιομηχανίας Ελλάδος: Αλληλεγγύη στον αγώνα των εργαζομένων της ΛΑΡΚΟ

Στήριξη και Αλληλεγγύη στον αγώνα των εργαζομένων της ΛΑΡΚΟ  Η υποτιθέμενη «εξυγίανση» της ΛΑΡΚΟ, καταδικάζει την...

Ομοσπονδία Συλλόγων Υπαλλήλων Αιρετών Περιφερειών Ελλάδας: Στηρίζουμε το Παλλασιθιώτικο συλλαλητήριο για δημόσια δωρεάν υγεία

Ως Ομοσπονδία εκφράζουμε τη στήριξή μας στο Παλλασιθιώτικο Συλλαλητήριο που γίνεται  Πέμπτη 28 Μαρτίου...

Παλλεσβιακό Εργατικό Κέντρο: 17 Απρίλη Απεργούμε για αυξήσεις σε μισθούς και συλλογικές συμβάσεις εργασίας

ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΕ ΜΙΣΘΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΛΛΟΓΙΚΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΑΜΕΣΑ ΜΕΤΡΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ-ΖΩΗ ΜΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΚΑΙ...