Στις 9 Ιούλη οι εργαζόμενοι, τα λαϊκά στρώματα δηλώνουν στην κυβέρνηση ότι δεν θα περάσει η ιδιωτικοποίηση της ενέργειας.

Δημοσιεύτηκε στις

Το ΠΑΜΕ καλεί Συνδικάτα, λαϊκές επιτροπές, μαζικούς φορείς, να συμμετέχουν μαζικά την Τετάρτη 9 Ιούλη, στις 7 μ.μ. με προσυγκέντρωση στην πλ. Κλαυθμώνος, στο συλλαλητήριο στο ΣΥΝΤΑΓΜΑ,  ενάντια στο νομοσχέδιο της συγκυβέρνησης ΝΔ – ΠΑΣΟΚ για την «μικρή ΔΕΗ», με το οποίο συνεχίζει την απελευθέρωση της ενέργειας και  παραχωρεί στα μονοπώλια  την ηλεκτρική ενέργεια.

Η κυβέρνηση πρέπει να πάρει απάντηση από όλα τα λαϊκά στρώματα που υποφέρουν, γιατί η ιδιωτικοποίηση της ενέργειας αφορά όλο τον ελληνικό λαό. Ταυτόχρονα οι εργαζόμενοι πρέπει να δώσουν απάντηση στο δόγμα “νόμος και τάξη” της κυβέρνησης που δε διστάζει για ακόμα μία φορά να τρομοκρατήσει με το μέτρο της επιστράτευσης των απεργών προκειμένου να εξυπηρετήσει τα συμφέροντα των μονοπωλίων. Αυτό κάνει σήμερα με τους απεργούς της ΔΕΗ, χθες με τους ναυτεργάτες και τους εργαζόμενους στο μετρό, αύριο σε κάθε εργαζόμενο που θα υπερασπίζεται τα δικαιώματά του απέναντι στην αντεργατική λαίλαπα.

Κανείς συμβιβασμός καμιά ανοχή στον αυταρχισμό και την καταστολή των αγώνων.

 

Περισσότερα

Όχι στην ποινικοποίηση της συνδικαλιστικής δράσης

Το χτύπημα των συνδικάτων και της συνδικαλιστικής δράσης δε θα περάσει. Η οργάνωση της...

Όλοι στα δικαστήρια την Παρασκευή 5 Απρίλη στις 9πμ στο κτίριο 12 Θ. Τριμελές

ΚΑΛΕΣΜΑ  ΟΛΟΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 5 ΑΠΡΙΛΗ 2024    ΣΤΙΣ 9 ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΤΟ ΚΤΙΡΙΟ...

Αλληλεγγύη συνδικαλιστικών οργανώσεων στους εργάτες της ΛΑΡΚΟ

Το έγκλημα στη ΛΑΡΚΟ δε θα περάσει. Εργατικά Κέντρα, Ομοσπονδίες και συνδικάτα καλούν σε...