Στις 23 Ιούνη ο Τελικός 12ου Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕ

Δημοσιεύτηκε στις

Το Σάββατο 23 Ιούνη θα διεξαχθεί ο μεγάλος τελικός του 12ου Εργατικού Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕ που είχε αναβληθεί λόγω κακοκαιρίας!

Τον τίτλο του νικητή του Εργατικού Πρωταθλήματος θα διεκδικήσουν η ομάδα «Εργαζόμενοι από τη Γουινέα» και η «Σωματειακή Επιτροπή του ΣΕΤΗΠ στη «ΝΟΚΙΑ»».

Υπενθυμίζουμε πως στον ημιτελικό οι «Εργαζόμενοι από τη Γουινέα» επικράτησαν της ομάδας Εργαζόμενων «L’ OREAL» 7-0, ενώ η Σωματειακή Επιτροπή του ΣΕΤΗΠ στη «ΝΟΚΙΑ» βρήκε πολύ δυνατό αντίπαλο τους Σπουδαστές ΙΕΚ «ΟΜΗΡΟΥ Πειραιά» με αρχικό ισόπαλλο σκορ 5-5 και τελικά επικράτησε στην φάση των πέναλντι με 6-5.

Καλούμε τα συνδικάτα, τους εργαζόμενους, και ιδιαίτερα τους εργαζόμενους των κλάδων που πήραν μέρος στο εργατικό πρωτάθλημα να δώσουν το παρόν τους ενισχύοντας την προσπάθεια για έναν αθλητισμό απαλλαγμένο από το κέρδος και τα στημένα παιχνίδια. Να χειροκροτήσουμε όλοι μαζί τον νικητή αλλά και όλους όσους συμμετείχαν. Ο μεγάλος τελικός θα διεξαχθεί το Σάββατο 23 Ιούνη στο γήπεδο του Περισσού ώρα 18.00. (κοντά στον σταθμό ΗΣΑΠ Περισσού)

 

 

Η Γραμματεία Νέων

Περισσότερα

Πρωταθλήτρια του 12ου Εργατικού Τουρνουά Ποδοσφαίρου η ομάδα της Σωματειακής Επιτροπής του ΣΕΤΗΠ στη ΝΟΚΙΑ

Ολοκληρώθηκε το 12ο Εργατικό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου 5*5 με πρωταθλήτρια την ομάδα της «Σωματειακής Επιτροπής...

Τελικός 12ου Πρωταθλήματος ΠΑΜΕ

Ο θεσμός του Εργατικού Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου που αγκαλιάστηκε για 12η συνεχή χρονιά από εκατοντάδες...

Αποτελέσματα -Πρόγραμμα Ημιτελικών Εργατικού Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕ

  Την Κυριακή 3 Ιουνίου πραγματοποιήθηκαν τα προημιτελικά του Εργατικού Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕ,...