Πρωταθλήτρια του 12ου Εργατικού Τουρνουά Ποδοσφαίρου η ομάδα της Σωματειακής Επιτροπής του ΣΕΤΗΠ στη ΝΟΚΙΑ

Δημοσιεύτηκε στις

Ολοκληρώθηκε το 12ο Εργατικό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου 5*5 με πρωταθλήτρια την ομάδα της «Σωματειακής Επιτροπής του ΣΕΤΗΠ στη «ΝΟΚΙΑ»». Σε ένα πολύ έντονο παιχνίδι με πολύ δυνατές φάσεις και θέαμα που ανταγωνίζεται τις επαγγελματικές διοργανώσεις η ομάδα της «Σωματειακής Επιτροπής του ΣΕΤΗΠ στη «ΝΟΚΙΑ»» έκανε την ανατροπή και κέρδισε το μεγάλο φαβορί της φετινής διοργάνωσης, επικρατώντας της ομάδας «Εργαζόμενων από τη Γουινέα» 6-2. Το παιχνίδι είχε συγκινήσεις, ήταν καθαρό, είχε όμορφες φάσεις και ωραία γκολ, με παρουσία συναδέλφων, φίλων και συγγενών των παιχτών.

Οι ομάδες τόσο στην αρχή όσο και στο τέλος του αγώνα έσφιξαν τα χέρια, έβγαλαν τις απαιτούμενες αναμνηστικές φωτογραφίες και ανανέωσαν το ραντεβού τους για την επόμενη χρονιά.

Η απονομή του κυπέλλου θα πραγματοποιηθεί σε μελλοντική αγωνιστική-ταξική κινητοποίηση!

Η φετινή διοργάνωση έκανε τη διαφορά με το ρεκόρ συμμετοχής των 88 ομάδων από χώρους δουλειάς, σωματεία, συλλόγους σπουδαστών, ανέργους, λαϊκές επιτροπές και θεραπευτικές κοινότητες. Αποδεικνύεται πως τέτοιες πρωτοβουλίες ακουμπούν πάνω στην ανάγκη των νέων εργαζόμενων και ανέργων  για δωρεάν αθλητισμό, για δημιουργική αξιοποίηση του ελεύθερου χρόνου.

Με το φετινό σύνθημα  “Μπες στο παιχνίδι για το παρόν και το μέλλον που μας αξίζει. Οργανώσου στο σωματείο σου!” οι ομάδες συζήτησαν , αντάλλαξαν απόψεις ζωντάνεψαν τα γήπεδα!

 Η Γραμματεία Νέων του ΠΑΜΕ ευχαριστεί όλους όσους συνέβαλαν στην διεξαγωγή του τουρνουά. Συγκεκριμένα τους γιατρούς και τους διαιτητές που εθελοντικά βοήθησαν στα γήπεδα, τους Δήμους που μας παραχώρησαν δωρεάν τα γήπεδα, τους εργαζόμενους που βοήθησαν με την παρουσία τους κατά τη διάρκεια των παιχνιδιών και φυσικά όλες τις ομάδες που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα συμμετοχής! Αλλά και όλους όσους με τις ιδέες τους βοήθησαν στην αναβάθμιση του εργατικού πρωταθλήματος!

Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για τη νέα χρονιά και το επόμενο Εργατικό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕ

 

 

Η Γραμματεία Νέων

Περισσότερα

Στις 23 Ιούνη ο Τελικός 12ου Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕ

Το Σάββατο 23 Ιούνη θα διεξαχθεί ο μεγάλος τελικός του 12ου Εργατικού Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου...

Τελικός 12ου Πρωταθλήματος ΠΑΜΕ

Ο θεσμός του Εργατικού Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου που αγκαλιάστηκε για 12η συνεχή χρονιά από εκατοντάδες...

Αποτελέσματα -Πρόγραμμα Ημιτελικών Εργατικού Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕ

  Την Κυριακή 3 Ιουνίου πραγματοποιήθηκαν τα προημιτελικά του Εργατικού Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕ,...