Παράταση των Δηλώσεων Συμμετοχής στο Εργατικό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου 5Χ5 του ΠΑΜΕ μέχρι και τις 27 Μαρτίου

Δημοσιεύτηκε στις

Οι πρόσφατες εξελίξεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο αποδεικνύουν για άλλη μια φορά τη σαπίλα του εμπορευματοποιημένου αθλητισμού. Μακριά και έξω από τα παιχνίδια των επιχειρηματικών ομίλων που κάνουν κουμάντο, οργανώνουμε τον δικό μας αγώνα, παίζουμε μπάλα στο δικό μας γήπεδο. Η διεκδίκηση με όλους τους τρόπους δεκάδων Σωματείων που συσπειρώνονται στο ΠΑΜΕ για ελεύθερη και δωρεάν πρόσβαση στον αθλητισμό και στις αθλητικές εγκαταστάσεις γίνεται πιο επίκαιρη από ποτέ και πρέπει να δυναμώσει.

Για άλλη μια χρονιά το κάλεσμα για το εργατικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕ βρίσκει μεγάλη ανταπόκριση, αναδεικνύοντας τη δίψα των νέων εργαζομένων και ανέργων για τον αθλητισμό. Δεκάδες ομάδες από Σωματεία, Σωματειακές Επιτροπές, χώρους δουλειάς, σχολές μαθητείας, θεραπευτικές κοινότητες έχουν δηλώσει συμμετοχή.

Ξεχωρίζει φέτος η δημιουργικότητα των ομάδων με τα ευφάνταστα ονόματα που δίνουν μια χιουμοριστική πινελιά στη διοργάνωση. Τέτοια είναι «Το internet Σέρνεται»,( Σωματειακή Επιτροπή του ΣΕΤΗΠ Αττικής στη Vodafone στο κτίριο των Πετραλώνων) «Μαγικές Γεύσεις» (Εργαζόμενοι στον κλάδο του Επισιτισμού-Τουρισμού Αττικής) «Κεραυνός» (Κλαδικό Συνδικάτο Ενέργειας Αττικής) κ.α.

Οι δηλώσεις συμμετοχής των ομάδων θα ολοκληρωθούν την Τρίτη 27 Μαρτίου για να διευκολυνθεί η συμμετοχή ακόμα περισσότερων ομάδων. Τα Σωματεία και οι εργαζόμενοι να κάνουν δική τους υπόθεση την επιτυχία του Πρωταθλήματος με τη συμμετοχή ακόμα περισσότερων ομάδων από χώρους δουλειάς και γειτονιές της Αττικής.

Υπενθυμίζουμε ότι για τις δηλώσεις συμμετοχής θα πρέπει να συμπληρωθεί η ειδικά διαμορφωμένη φόρμα που έχει αναρτηθεί στο site του ΠΑΜΕ.

Τηλ: 2103301842, 6974215136

e-mail: [email protected], [email protected]

 

Η Εκτελεστική Γραμματεία

Περισσότερα

Πρωταθλήτρια του 12ου Εργατικού Τουρνουά Ποδοσφαίρου η ομάδα της Σωματειακής Επιτροπής του ΣΕΤΗΠ στη ΝΟΚΙΑ

Ολοκληρώθηκε το 12ο Εργατικό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου 5*5 με πρωταθλήτρια την ομάδα της «Σωματειακής Επιτροπής...

Στις 23 Ιούνη ο Τελικός 12ου Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕ

Το Σάββατο 23 Ιούνη θα διεξαχθεί ο μεγάλος τελικός του 12ου Εργατικού Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου...

Τελικός 12ου Πρωταθλήματος ΠΑΜΕ

Ο θεσμός του Εργατικού Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου που αγκαλιάστηκε για 12η συνεχή χρονιά από εκατοντάδες...