Πανελλήνια Ομοσπονδία Τροφίμων Ποτών : Να αφεθούν άμεσα ελεύθεροι οι συλληφθέντες νεολαίοι

Δημοσιεύτηκε στις

Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ χτύπησε την πορεία των μαθητών φοιτητών σπουδαστών, συνέλαβε δύο διαδηλωτές και έστειλε στο νοσοκομείο άλλους έξι. Για μία ακόμη φορά επιβεβαιώνει ότι βρίσκεται απέναντι από τις εργατικές λαϊκές διεκδικήσεις,  ακόμα και του δικαιώματος να διαδηλώνεις εναντίον του ιμπεριαλιστικού πολέμου.

Αριστεύει και πάλι στις εξετάσεις που δίνει ότι είναι ο πιο άξιος υπερασπιστής των οικονομικών συμφερόντων που δραστηριοποιούνται στη χώρα μας, ότι είναι αποφασισμένοι να καταστείλει κάθε φωνή αντίστασης και αμφισβήτησης. Για τα ίδια συμφέροντα τσακίζει τα εργατικά λαϊκά δικαιώματα χωρίς σταματημό, έχοντας ήδη έτοιμα τα επόμενα μέτρα (88 προαπαιτούμενα κα). Για τα ίδια συμφέροντα εμπλέκει όλο και περισσότερο τη χώρα μας στις πολεμικές συγκρούσεις όπου γης.

 

ΑΠΑΝΤΑΜΕ ΜΕ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΔΡΑΣΗ

Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ

 

Δίνουμε το παρόν σήμερα το απόγευμα στα συλλαλητήρια σε όλη την Ελλάδα ενάντια στο νέο ιμπεριαλιστικό πλήγμα στη Συρία, στην Αθήνα στο Σύνταγμα 7μμ.

Ετοιμάζουμε την απεργία της Πρωτομαγιάς με πολύμορφες εκδηλώσεις εξασφαλίζοντας τη μαζική συμμετοχή του κλάδου στις συγκεντρώσεις του ΠΑΜΕ σε όλη την Ελλάδα, στην Αθήνα στο Σύνταγμα 10πμ.

 

 

 

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ

 

Περισσότερα

Σύλλογος Συνταξιούχων (ΙΚΑ) ΕΦΚΑ Ν. Αχαΐας: 1η Μάη Τιμάμε τους αγώνες της εργατικής τάξης

Συνάδελφοι, συναδέλφισσες, Ο Σύλλογος Συνταξιούχων (ΙΚΑ) ΕΦΚΑ Ν. Αχαΐας «Η Αναγέννηση» μαζί με τον Σύλλογο...

Πανελλήνια Ομοσπονδία Λογιστών: Οι αγώνες των εργαζομένων όλου του κόσμου θα κερδίσουν!

1η Μάη 2024 Η Πρωτομαγιά δεν είναι αργία είναι Απεργία! Οι αγώνες των εργαζομένων όλου του...

Κοινό ψήφισμα συνδικαλιστικών οργανώσεων στο χώρο της δικαιοσύνης ενάντια στο νομοσχέδιο για την αναμόρφωση του δικαστικού χάρτη

ΚΟΙΝΟ ΨΗΦΙΣΜΑ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ  ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΧΑΡΤΗ ΝΑ...