Ανακοίνωση της Ομοσπονδίας και του Συνδικάτου Κλωστοϋφαντουργών για τις εκδικητικές και παράνομες απολύσεις από την εταιρεία ΛΕΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ Α.Ε.

Δημοσιεύτηκε στις

 

Η Ομοσπονδία Εργατοϋπαλλήλων Κλωστοϋφαντουργίας – Ιματισμού – Δέρματος Ελλάδας και το Συνδικάτο Εργατοϋπαλλήλων Κλωστοϋφαντουργίας – Ιματισμού – Δέρματος Ν. Αττικής καταγελούμε την εργοδοσία για τις εκδικητικές και παράνομες απολύσεις από την εταιρεία ΛΕΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ Α.Ε. μετά την τελευταία 48ωρη Πανεργατική Απεργία ενάντια στο αντιασφαλιστικό έκτρωμα και την άγρια φοροληστεία των εργαζομένων.

Καταδικάζουμε την εργοδοτική ασυδοσία και τρομοκρατία, τις άθλιες μεθόδους που χρησιμοποιούν για να επιβάλουν σιγή νεκροταφείου στους χώρους δουλειάς.

Εκφράζουμε την αλληλεγγύη των εργαζομένων του κλάδου στους δύο συναδέλφους και απαιτούμε άμεσα να πάρει πίσω η εργοδοσία τις τρομοκρατικές – εκδικητικές απολύσεις.

 

 ΟΙ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ                                 ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ

 

Περισσότερα

Ομοσπονδίες Βιοτεχνικών Σωματείων : Μεγαλώνει η λίστα με οργανώσεις που συμμετέχουν στη κινητοποίηση 29/3 στο Υπ Εργασίας

29/3 διαδηλώνουμε «Να κατοχυρωθεί εδώ και τώρα με νομό η προστασία των επαγγελματιών στην περίπτωση ασθένειας» Συνάδελφοι Οι...

Εργατικό Κέντρο Βορείου Συγκροτήματος Δωδεκανήσου: Αλληλεγγύη στον δίκαιο αγώνα των εργαζομένων στη ΛΑΡΚΟ

Το Εργατικό Κέντρο Βορείου Συγ/τος Δωδ/σου εκφράζει την αλληλεγγύη του στον δίκαιο αγώνα των...

Σωματείο Συνταξιούχων ΙΚΑ Αιτωλ/νίας: Προγραμματισμός δράσης σωματείου

Συνεδρίασε την Πέμπτη 21 Μάρτη  2024 στο Αγρίνιο στο Εργατικό Κέντρο  το Διοικητικό Συμβούλιο...