Νέα Μηνύματα Διεθνιστικής Αλληλεγγύης έφθασαν στο ΠΑΜΕ για το Πανελλαδικό Συλαλλητήριο

Δημοσιεύτηκε στις

Νέα Μηνύματα Διεθνιστικής Αλληλεγγύης έφθασαν στο ΠΑΜΕ, όπου οργανώσεις εργαζομένων χαιρετίζουν τους Έλληνες εργαζόμενους και το Πανελλαδικό Συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ της 1ης Νοέμβρη.

 

RMT-Συνδικάτο Μεταφορών Βρετανίας

«Το RMT εκφράζει την αλληλεγγύη του με τους αγώνες που έχετε σε εξέλιξη στην Ελλάδα και στηρίζει πλήρως τις δράσεις σας ενάντια στα μέτρα που επιβάλλουν οι ελληνικές κυβερνήσεις, το ΔΝΤ και η ΕΕ. Όπως γνωρίζετε το RMT είχε εκφράσει την αλληλεγγύη του με τους αγώνες των Χαλυβουργών με κινητοποίηση που είχε πραγματοποιήσει στην Ελληνική Πρεσβεία στο Λονδίνο. Το RMT βρίσκεται στο πλευρό του ΠΑΜΕ και της ελληνικής εργατικής τάξης»

 

Η Ομάδα της ΠΣΟ στην Γαλλία 

AIUTUC-Παν-ινδικό Ενωτικό Συνδικαλιστικό Κονγκρέσο

«Χαιρετίζουμε την επιτυχία του Πανελλαδικού κινήματος που πραγματοποιούν οι εργαζόμενοι της Ελλάδας, με την ηγεσία του ΠΑΜΕ, για τα δίκαια αιτήματα τους που επικεντρώνονται στην Ανεργία, που χτυπά ιδιαίτερα την νεολαία…Ως εκπρόσωποι εργατικής τάξης της Ινδίας και εκ μέρους της Οργάνωσης μας  εκφράζουμε την αλληλεγγύη και πλήρη στήριξή μας, στον αγώνα των εργαζομένων της Ελλάδας. Είμαστε αισιόδοξοι ότι με μαζική συμμετοχή το κίνημα σας θα κλιμακωθεί προκαλώντας καλύτερες συνθήκες για την ικανοποίηση των αιτημάτων σας.»

 

Η ΠΣΟ Λατινικής Αμερικής και Καραϊβικής

«εκφράζουμε την αλληλεγγύη μας με μια μαχητική οργάνωση που αγωνίζεται για τα δίκαια των εργαζομένων που εκπροσωπεί. Η σταθερότητα του ΠΑΜΕ προκαλεί τον θαυμασμό του υπόλοιπου ταξικού συνδικαλιστικού κινήματος. Από την Λατινική Αμερική και Καραϊβική θα είμαστε μαζί σας!»

 

CTB-Συνομοσπονδία Εργαζομένων Βραζιλίας

Η CTB συγχαίρει το ΠΑΜΕ για την επιτυχημένη δράση του στις 4 Οκτώβρη, στα πλαίσια της Διεθνούς Μέρας Δράσης ενάντια στην Ανεργία. Εκφράζουμε την πλήρη μας στήριξη στο Συλλαλητήριο της 1ης Νοέμβρη. Είμαστε πεπεισμένοι ότι θα είναι ένας επιτυχημένος πολιτικός αγώνας υπέρ της εργατικής τάξης της Ελλάδος. Επίσης εκφράζουμε την αγανάκτηση μας ενάντια στην ποινικοποίηση των πολιτικών αγώνων, τις διώξεις των συναδέλφων Ακη Αντωνίου, Πέτρου Πουντίδη και Γιώργου Βασιλάκη, αγωνιστών του Λαού και των εργαζομένων.»

 

Το Σπίτι του Εργάτη του Ιράν

«Το Σπίτι του Εργάτη του Ιράν, εκ μέρους των εργαζομένων του Ιράν στηρίζει πλήρως το ΠΑΜΕ και την κινητοποίηση του»

 

KTOEOS-Τουρκοκυπριακό Σωματείο Εκπαιδευτικών Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης

«Το Σωματείο μας πληροφορήθηκε για την Καμπάνια του ΠΑΜΕ για την Ανεργία, και θέλουμε να εκφράσουμε την στήριξη και αλληλεγγύη του Σωματείου μας στο Πανελλαδικό Συλλαλητήριο της 1ης Νοέμβρη. Το Σωματείο μας παρακολουθεί τα αντεργατικά σχέδια των καπιταλιστών και των κυβερνήσεων της ΕΕ και πιστεύουμε ότι τα ταξικά συνδικάτα παγκοσμίως πρέπει να είναι ενωμένα στον κοινό αγώνα…Για αυτό πρέπει να χρησιμοποιούμε την διεθνιστική αλληλεγγύη ως όπλο απέναντι στην επίθεση των εργοδοτών. Εκφράζουμε την στήριξη μας στον αγώνα του ΠΑΜΕ και ευχόμαστε κάθε επιτυχία»

 

 

Περισσότερα

Μήνυμα αλληλεγγύης της ΠΕΟ στην απεργία που πραγματοποιείται στις 17 Απριλίου από το ΠΑΜΕ

Η Παγκύπρια Εργατική Ομοσπονδία Κύπρου (ΠΕΟ) εκφράζει την ταξική αλληλεγγύη της στο ΠΑΜΕ και...

Μήνυμα ΠΕΟ με την ευκαιρία της 25ης επετείου από την ίδρυση του ΠΑΜΕ

Προς Γραμματεία ΠΑΜΕ Αγαπητοί σύντροφοι Εκ μέρους του Γενικού Συμβουλίου της ΠΕΟ μεταφέρω προς όλα τα...

Ψήφισμα ενάντια στη δίωξη του Γ.Γ. του Εργατικού Κέντρου Nord CGT, Γαλλίας

 Να παύσει η δίωξη κατά του Γενικού Γραμματέα του Εργατικού Κέντρου Nord CGT, Γαλλίας  Αγωνιζόμαστε για ειρήνη...