Μήνυμα Αλληλεγγύης της Γενικής Ένωσης Παλαιστινίων Εργατών στην Συγκέντρωση της Πρωτομαγιάς

Δημοσιεύτηκε στις

Αγαπητοί συντρόφισσες και σύντροφοι,

 

Εκ μέρους του Γενικού Γραμματέα της Γενικής Ένωσης Παλαιστίνιων εργατών τον αδελφό ΧΑΙΝΤΕΡ ΙΜΠΡΑΧΙΜ ΚΑΙ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ 1ΗΣ ΜΑΗ ΣΑΣ ΜΕΤΑΦΕΡΩ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ ΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΡΓΑΤΩΝ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ ΣΤΑ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ ΕΔΑΦΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΙΑΣΠΟΡΑΣ.

 ΣΑΣ ΕΚΦΡΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΤΑΞΙΚΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΕΣΑΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΦΙΛΟΥ ΛΑΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.

 Σύντροφοι , μέλη του αγωνιστικού ΠΑΜΕ,

 Σε αυτή την μεγάλη μέρα, δηλώνουμε την απεριόριστη υποστήριξη μας , στον αγώνα σας ενάντια στον άγριο καπιταλισμό και ιμπεριαλισμό.

 Σας διαβεβαιώνουμε ότι είμαστε δίπλα στις δίκαιες απαιτήσεις και αγώνες σας που σκοπεύουν για την εξασφάλιση την προστασία και την δικαιοσύνη όλων των εργατών.

Οι αγώνες της εργατικής τάξης σας ,εκφράζουν τους αγώνες των εργατών μας στην Παλαιστίνη καθώς θεωρούμε ότι οι αγώνες και τα ζητήματα είναι κοινά σε όλους τους στόχους και τις αγωνιστικές μορφές στην Παλαιστίνη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο.

 Χαιρετίζουμε την συνεχή υποστήριξη και αλληλεγγύη σας και τις σταθερές ειλικρινείς και ξεκάθαρες θέσεις σας δίπλα στους αγώνες του λαού μας.

 Και να είστε σίγουροι σύντροφοι ότι ο λαός μας παρά τον αποκλεισμό και καταστροφή θα παραμείνει ακλόνητος στην πάλη για την επιβίωση, υπερασπίζοντας τα παιδιά ,το χώμα και τα ιερά του μπροστά στην καθημερινή δολοφονική μηχανή των σιωνιστών μέχρι την νίκη του γυρισμού και την δημιουργία ελεύθερου ανεξάρτητου κράτους με πρωτεύουσα την Ιερουσαλήμ.

 

Εμπρός μαζί στην κοινή μας πάλη .

 

Ζήτω η 1η Μάη

 

Ζήτω οι αγώνες της εργατικής τάξης

 

Ζήτω η διεθνιστική αλληλεγγύη.

 

Mohammed Iqnaibi

 

Εκ μέρους του Γενικού Γραμματέα ΧΑΙΝΤΕΡ ΙΜΠΡΑΧΙΜ.

Περισσότερα

Ομιλία του N. Μαυροκέφαλου, Μέλους της Γραμματείας του ΠΑΜΕ και της Διοίκησης του Εργατικού Κέντρου Αθήνας στη σημερινή απεργιακή συγκέντρωση

Σήμερα, η καρδιά του αγωνιζόμενου λαού, της εργατιάς, της αγροτιάς, των φοιτητών και των...

Δήλωση του Μ. Βαλωμένου, Προέδρου του Συλλόγου Ιδιωτ. Υπαλλήλων Σάμου και μέλους ΔΣ του ΕΚ για την απεργία στις 28 Φλεβάρη

Γιατί στις 28 Φλεβάρη Απεργούμε; Συνάδελφοι,την Τετάρτη έχουμε Απεργία. Το σωματείο μας πήρε απόφαση και καλεί...

Δήλωση του Θ. Φιλιππή, Προέδρου Σωματείου Ξενοδοχοϋπαλλήλων Σάμου και μέλους ΔΣ του ΕΚ για την Απεργία

Στις 28 Φλεβάρη συμπληρώνεται ένας χρόνος από το έγκλημα στα Τέμπη με τους 57 νεκρούς....