ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΑΜΕ- ΠΑΣΕΒΕ- ΠΑΣΥ – ΜΑΣ – ΟΓΕ για τη φορολογία

Δημοσιεύτηκε στις

Το σχέδιο νόμου για τον ενιαίο φόρο ακινήτων αποτελεί μέρος της συνεχιζόμενης φοροεπιδρομής ενάντια στο λαό, μονιμοποιεί το χαράτσι, καταργεί το αφορολόγητο όριο, φορολογεί οποιοδήποτε οίκημα, οικόπεδο, το κάθε αγροτεμάχιο, το κάθε μικρομάγαζο επιδιώκει να συγκεντρώσει τη γη αλλά και τα ακίνητα σ’ όλο και λιγότερα χέρια.

Μας αφορά όλους γιατί πλήττονται όλοι οι εργαζόμενοι του ιδιωτικού και του δημόσιου τομέα, πλήττονται οι αγρότες, πλήττονται οι αυτοαπασχολούμενοι.

Οι προσπάθειες των επιτήδειων για διαχωρισμό τμημάτων του λαού μας σε αγρότες και κατοίκους των πόλεων, αγροτεμάχια και ηλεκτροδοτούμενα ακίνητα πρέπει να πέσουν στο κενό. Στόχο έχουν να εξαπατήσουν, να αποπροσανατολίσουν τον κόσμο και να κρύψουν την ουσία.

Καμιά θυσία-κανένα χαράτσι των λαϊκών στρωμάτων για την κρίση. Την κρίση να πληρώσει η πλουτοκρατία που την δημιούργησε!

  • Διεκδικούμε αφορολόγητο όριο 40.000€ για το ζευγάρι και επιπλέον 5.000€ για κάθε παιδί, αφορολόγητη πρώτη κατοικία αντικειμενικής αξίας έως 200.000 €

  • Φορολόγηση των εφοπλιστών, βιομηχάνων, μεγαλεμπόρων με 45%, κατάργηση όλων των φοροαπαλλαγών που έχουν.

Να οργανώσουμε τον αγώνα μας για να αποσυρθεί άμεσα το νομοσχέδιο.

Να συσπειρωθούμε όλοι μαζί με το ΠΑΜΕ των εργαζομένων, την ΠΑΣΕΒΕ των επαγγελματιών και εμπόρων, την ΠΑΣΥ των αγροτών, το ΜΑΣ των σπουδαστών και την ΟΓΕ των γυναικών, σε μια λαϊκή κοινωνική συμμαχία να παλέψουμε για μονομερή διαγραφή του χρέους και αποδέσμευση από την Ε.Ε ώστε να ανοίξει ο δρόμος για  μια διαφορετική ανάπτυξη προς όφελος του λαού με τον λαό αφέντη στον πλούτο που παράγει.

 

Περισσότερα

30 Μάρτη – Μέρα της Παλαιστινιακής Γης, Μέρα Παγκόσμιας Αλληλεγγύης

Στις 30 Μάρτη, μετατρέπουμε την Μέρα της Παλαιστινιακής Γης σε μέρα δράσης και αλληλεγγύης...

Κινητοποιήσεις σε ΚΑΤ – Ευγαγγελισμό ενάντια στις φιέστες για τα επί πληρωμη απογευματινά χειρουργεία ΒΙΝΤΕΟ ΦΩΤΟ

Κινητοποιήσεις πραγματοποίησαν οι εργαζόμενοι στα νοσοκομεία ΚΑΤ και Ευαγγελισμός ενάντια στις φιέστες της κυβέρνησης για...