Κλαδικό Σωματείο Χρηματοπιστωτικού : Κλιμακώνουμε την πάλη μας. Όλοι και όλες στο Συλλαλητήριο 14 Ιούνη στις 13.00 στην Ομόνοια

Δημοσιεύτηκε στις

Χαιρετίζουμε όλους τους εργαζόμενους του κλάδου που στις 30 Μαΐου έκαναν το βήμα και συμμετείχαν στην 24ωρη ΑΠΕΡΓΙΑ. Ιδιαίτερα χαιρετίζουμε τους εκατοντάδες εργαζόμενους της εταιρείας FirstData που υλοποίησαν την απόφαση της Γενικής τους Συνέλευσης και δεν πήγαν για δουλειά. Που ένωσαν τη δύναμή τους με τους χιλιάδες απεργούς σε όλη την Ελλάδα και τους υπόλοιπους εργαζόμενους του κλάδου μας που από νωρίς το πρωί βρέθηκαν δίπλα τους έξω από τις πύλες τις εταιρείας. Όλους αυτούς που αψήφησαν την εργοδοτική τρομοκρατία και έβαλαν μπροστά τις ανάγκες τους και τα δίκαια αιτήματα τους, διεκδικώντας την υπογραφή Επιχειρησιακής Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας για όλους τους εργαζόμενους της FirstData.

 

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ για αυξήσεις στους μισθούς και στις συντάξεις, για Συλλογικές Συμβάσεις Εργασίας, για ανάκτηση των απωλειών. Κανένας εργαζόμενος κάτω από 751 ευρώ. Κατάργηση όλων των αντεργατικών νόμων. Κανένας πλειστηριασμός πρώτης κατοικίας. Κατάργηση του ΕΝΦΙΑ και της φοροληστείας.

 

ΚΛΙΜΑΚΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΛΗ ΜΑΣ.

ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΣΤΟ ΣΥΛΑΛΛΗΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΠΑΜΕ ΣΤΙΣ 14 ΙΟΥΝΙΟΥ ΣΤΙΣ 13.00 ΣΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ

 

Δίνουμε μαζική, μαχητική απάντηση στη Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ που, για άλλη μια φορά με διαδικασίες “fasttrack” φέρνει προς ψήφιση στη Βουλή το νέο πολυνομοσχέδιο με τα δεκάδες αντιλαϊκά προαπαιτούμενα και το λεγόμενο «Μεσοπρόθεσμο Πλαίσιο Δημοσιονομικής Στρατηγικής» που ενσωματώνει όλα τα μέτρα και των τριών μνημονίων καθώς κι αυτά που έχουν προνομοθετηθεί μέχρι και για το 2020 (πχ περικοπές στις συντάξεις και η μείωση του αφορολόγητου).

 

Όλα αυτά επιβεβαιώνουν για ακόμη μια φορά ότι «η καθαρή έξοδος στις αγορές» και «το τέλος των μνημονίων» που προπαγανδίζει η Κυβέρνηση, για τους εργαζόμενους σημαίνει νέα μέτρα και μονιμοποίηση όλων των προηγούμενων.

Να μην παρασυρθεί κανείς από τις ψεύτικες χιλιοειπωμένες υποσχέσεις περί επαναφοράς των μισθών και των συλλογικών συμβάσεων. Οι εργαζόμενοι μόνο ενωμένοι με τη δύναμη τους μπορούν να επιβάλλουν το δίκιο τους βάζοντας μπροστά τις δικές τους ανάγκες.

 

Το Διοικητικό Συμβούλιο

 

Περισσότερα

Ομοσπονδία Τροφίμων Ποτών – Συνδικάτα Κλάδου : Καταγγέλλουν την επίθεση της εργοδοσίας ΧΗΤΟΣ ΑΒΕΕ στους εργαζόμενους

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΙΣΧΡΗ ΚΑΙ ΑΝΑΝΔΡΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΗΣ ΕΡΓΟΔΟΣΙΑΣ ΧΗΤΟΣ ΑΒΕΕ (ΝΕΡΑ ΖΑΓΟΡΙ) ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ Η...

Σωματείο Εργαζομένων EMFI (πρὼην ΕΒΓΑ): Τα τερτίπια της εργοδοσίας μέσω της συνδικαλιστικής παράταξης ΑΣΕΕ!

Το Διοικητικό Συμβούλιο του σωματείου στην συνεδρίαση της Τρίτης 5 Μάρτιου ενοποίησε σε ένα...

Ομοσπονδία Εργατοϋπαλλήλων Χημικής Βιομηχανίας Ελλάδος: Αλληλεγγύη στον αγώνα των εργαζομένων της ΛΑΡΚΟ

Στήριξη και Αλληλεγγύη στον αγώνα των εργαζομένων της ΛΑΡΚΟ  Η υποτιθέμενη «εξυγίανση» της ΛΑΡΚΟ, καταδικάζει την...