Καταγγελία της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Λογιστών, της Ένωσης Λογιστών Αθήνας, του Παραρτήματος Λογιστών Πειραιά για τη στάση της αστυνομίας

Δημοσιεύτηκε στις

Καταγγέλλουμε την στάση σου ΣΕΒ και της συγκυβέρνησης ΝΔ- ΠΑΣΟΚ, που σε προγραμματισμένη κινητοποίηση των σωματείων μας και της ομοσπονδίας στις 16/10/14, για την υπογραφή συλλογικής σύμβασης εργασίας, αντί να μας υποδεχτεί αντιπροσωπεία του ΣΕΒ, μας υποδέχτηκαν οι ειδικές δυνάμεις της αστυνομίας.

Η στάση της αστυνομίας ήταν προκλητική, καθώς αρχικά δεν άφηναν τη συγκέντρωση να πλησιάσει το κτίριο, αφού όπως είπαν ήταν εκεί για να το προστατέψουν, μιας και δεν ήταν κανείς εκεί. Ύστερα από τις έντονες διαμαρτυρίες μας, μας επέτρεψαν να πλησιάσουμε και να θυροκολλήσουμε τα αιτήματά μας.

Επαληθεύεται για άλλη μια φορά το γεγονός ότι η κυβέρνηση θέτει στην υπηρεσία των μεγαλοβιομηχάνων την αστυνομία. Ενεργοποιούν όλους τους μηχανισμούς καταστολής για να τρομοκρατήσουν τους εργαζόμενους που κινητοποιούνται, για να εμποδίσουν κάθε πιθανότητα ανόδου του κινήματος. Είναι πολύ γελασμένοι αν νομίζουν ότι θα κάνουμε πίσω!

Τέτοιες ενέργειες δεν θα κάμψουν την αγωνιστικότητα του ταξικού κινήματος. Προχωράμε αποφασιστικά, να φτάσουμε σε όλους τους εργαζόμενους του κλάδου, οργανώνουμε τη δράση μας, παλεύουμε για τη μαζική συμμετοχή των εργαζομένων του κλάδου στο πανελλαδικό συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ την 1η Νοέμβρη στις 12:00μμ στο Σύνταγμα.

 

ΤΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ

Περισσότερα

Σύλλογος Συνταξιούχων (ΙΚΑ) ΕΦΚΑ Ν. Αχαΐας: 1η Μάη Τιμάμε τους αγώνες της εργατικής τάξης

Συνάδελφοι, συναδέλφισσες, Ο Σύλλογος Συνταξιούχων (ΙΚΑ) ΕΦΚΑ Ν. Αχαΐας «Η Αναγέννηση» μαζί με τον Σύλλογο...

Πανελλήνια Ομοσπονδία Λογιστών: Οι αγώνες των εργαζομένων όλου του κόσμου θα κερδίσουν!

1η Μάη 2024 Η Πρωτομαγιά δεν είναι αργία είναι Απεργία! Οι αγώνες των εργαζομένων όλου του...

Κοινό ψήφισμα συνδικαλιστικών οργανώσεων στο χώρο της δικαιοσύνης ενάντια στο νομοσχέδιο για την αναμόρφωση του δικαστικού χάρτη

ΚΟΙΝΟ ΨΗΦΙΣΜΑ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ  ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΧΑΡΤΗ ΝΑ...