Καταγγελία της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Λογιστών, της Ένωσης Λογιστών Αθήνας, του Παραρτήματος Λογιστών Πειραιά για τη στάση της αστυνομίας

Δημοσιεύτηκε στις

Καταγγέλλουμε την στάση σου ΣΕΒ και της συγκυβέρνησης ΝΔ- ΠΑΣΟΚ, που σε προγραμματισμένη κινητοποίηση των σωματείων μας και της ομοσπονδίας στις 16/10/14, για την υπογραφή συλλογικής σύμβασης εργασίας, αντί να μας υποδεχτεί αντιπροσωπεία του ΣΕΒ, μας υποδέχτηκαν οι ειδικές δυνάμεις της αστυνομίας.

Η στάση της αστυνομίας ήταν προκλητική, καθώς αρχικά δεν άφηναν τη συγκέντρωση να πλησιάσει το κτίριο, αφού όπως είπαν ήταν εκεί για να το προστατέψουν, μιας και δεν ήταν κανείς εκεί. Ύστερα από τις έντονες διαμαρτυρίες μας, μας επέτρεψαν να πλησιάσουμε και να θυροκολλήσουμε τα αιτήματά μας.

Επαληθεύεται για άλλη μια φορά το γεγονός ότι η κυβέρνηση θέτει στην υπηρεσία των μεγαλοβιομηχάνων την αστυνομία. Ενεργοποιούν όλους τους μηχανισμούς καταστολής για να τρομοκρατήσουν τους εργαζόμενους που κινητοποιούνται, για να εμποδίσουν κάθε πιθανότητα ανόδου του κινήματος. Είναι πολύ γελασμένοι αν νομίζουν ότι θα κάνουμε πίσω!

Τέτοιες ενέργειες δεν θα κάμψουν την αγωνιστικότητα του ταξικού κινήματος. Προχωράμε αποφασιστικά, να φτάσουμε σε όλους τους εργαζόμενους του κλάδου, οργανώνουμε τη δράση μας, παλεύουμε για τη μαζική συμμετοχή των εργαζομένων του κλάδου στο πανελλαδικό συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ την 1η Νοέμβρη στις 12:00μμ στο Σύνταγμα.

 

ΤΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ

Περισσότερα

Ένωση Λογιστών Ελεγκτών Περιφέρειας Αττικής: Κάλεσμα συμμετοχής στη 41η Μαραθώνια Πορεία Ειρήνης

ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΙΣ 6:30μμ ΣΤΗΝ «ΕΘΝΙΚΗ ΑΜΥΝΑ»! 75 χρόνια από την ίδρυση...

Πανελλήνια Ένωση Μηχανικών Εμπορικού Ναυτικού: Ακόμα ένα ατύχημα σε πλοίο της ακτοπλοΐας

Ο συνάδελφος Δ.Ι. στο Ε/Γ-Ο/Γ BLUE STAR MYCONOS, ειδικότητας ηλεκτρολόγου, υπέστη τραύμα στο κεφάλι...

Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ν. Θεσσαλονίκης: 20 Απρίλη, 11πμ μπροστά στο νατοϊκό Στρατηγείο NRDC στο πρώην 3ο Σώμα Στρατού

Όλες και όλοι στις 20 Απρίλη, 11πμ μπροστά στο νατοϊκό Στρατηγείο NRDC στο πρώην 3ο Σώμα Στρατού  Η Ελληνική...