Καταγγελία της Γραμματείας Πιερίας του Π.Α.ΜΕ. για το προβοκατόρικο δημοσίευμα

Δημοσιεύτηκε στις

Η Γραμματεία Πιερίας του Π.Α.ΜΕ. καταγγέλλει στην εργατική τάξη και το λαό της Πιερίας, το προβοκατόρικο δημοσίευμα του δημοσιογράφου Ανδρέα Κατσιάπη-Γαλανού, άλλα και το blog “επιρροές”, που φιλοξενεί αυτό το λίβελο που θυμίζει άλλες εποχές «θερμό επεισόδιο Εργατικού Κέντρου-ΠΑΜΕ για ένα πανό». Άξιος ο μισθός τους!

Για να βάλουμε τα πράγματα στη θέση τους ώστε να καταλάβουν οι εργαζόμενοι και ο λαός της Πιερίας, που δεν ήταν παρόντες στην Πρωτομαγιάτικη απεργιακή συγκέντρωση του ΠΑΜΕ, στην πλατεία ελευθερίας, παραθέτουμε τα γεγονότα όπως ακριβώς έγιναν, πως στήθηκε τη προβοκάτσια από το λεγόμενο δημοσιογράφο και το blog.

Όταν η ολιγομελής πορεία του Ε.Κ.Κ. έφτασε στην πλατεία Ελευθερίας για να καταθέσουν τα στεφάνια, η εκδήλωση του ΠΑΜΕ ήταν σε εξέλιξη. Η πορεία του περίμενε στο δρόμο πίσω από το άγαλμα. Ένα μέλος της διοίκησης του Ε.Κ.Κ. ήρθε στη συγκέντρωση και ρώτησε τον επικεφαλής του ΠΑΜΕ τι ώρα θα τελειώσει η εκδήλωση και, ενημερώθηκε πως μόλις τελειώσει η ομιλία, θα τελειώσει και η εκδήλωση. Μέχρι εκεί όλα καλά.

Ξαφνικά δυο τρία άτομα της διοίκησης του Ε.Κ.Κ. πήγαν πίσω από την εξέδρα και ενώ ήταν σε εξέλιξη η κεντρική ομιλία, προκλητικά πήγαν να σηκώσουν το πανό του Εργατικού Κέντρου. Ένα πανό το όποιο πριν ξεκινήσει η συγκέντρωση μας, το διπλώσαμε διότι ήταν πίσω ακριβώς από την εξέδρα που στήθηκε από το ΠΑΜΕ για την απεργιακή συγκέντρωση της Πρωτομαγιάς. Τι το παράξενο είδαν οι ξεπουλημένοι συνδικαλιστές του Ε.Κ.Κ.;

Το πανό διπλώθηκε πριν ξεκινήσει η συγκέντρωση του ΠΑΜΕ για να αποφευχθεί τυχόν προβοκάτσια σε βάρος μας, όπως για παράδειγμα το να τραβήξουν φωτογραφίες και να παρουσιάζουν δήθεν κοινή συγκέντρωση Ε.Κ.Κ.- ΠΑΜΕ, όπως και έπραξαν άλλωστε . Τελικά δεν πέσαμε έξω.. Επιπλέον έστειλαν 3 με 4 στελέχη του Ε.Κ.Κ. για να προκαλέσουν την ώρα που ήταν σε εξέλιξη η κεντρική ομιλία.

Αφού απέτυχαν και σε αυτήν την προβοκάτσια, ξαφνικά οι συγκεντρωμένοι του Ε.Κ.Κ. παρόντων και των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, μπούκαραν στην πλατεία για να καταθέσουν τα στεφάνια πριν ακόμα ολοκληρωθεί η συγκέντρωση του ΠΑΜΕ. Αυτά είναι τα γεγονότα και ο κάθε καλόπιστος άνθρωπος μπορεί να βγάλει τα συμπεράσματά του.

Η διοίκηση του Ε.Κ.Κ. όπως και το blogEπιρροές πρέπει να δώσουν απάντηση στα παρακάτω ερωτήματα. Ποιοι ή ποιος είναι οι συντελεστές αυτής της προβοκάτσιας; Είναι μόνο ο εν λόγω δημοσιογράφος Ανδρέας Κατσιάπης-Γαλανός και το blog Επιρροές ή και η διοίκηση του Ε.Κ.Κ.; Ποιος έδωσε την εντολή στα στελέχη του Ε.Κ.Κ να προκαλέσουν μέσα στη συγκέντρωση του ΠΑΜΕ με πρόσχημα το πανό;

Ποιός έδωσε εντολή πριν ακόμα ολοκληρωθεί η συγκέντρωση του ΠΑΜΕ να μπουκάρει στο χώρο η πορεία του Ε.Κ.Κ.;

Ποια η σχέση του δημοσιογράφου με τη διοίκηση του Ε.Κ.Κ; Αν η διοίκηση του Ε.Κ.Κ και το blog δε βγουν δημόσια να καταγγείλουν αυτές τις πράξεις και το εν λόγω δημοσίευμα, αυτό σημαίνει οτι έστησαν μαζί την προβοκάτσια και φυσικά το ΠΑΜΕ ξέρει να αντιμετωπίζει τέτοια φαινόμενα.

Γραφείο τύπου Γραμματείας Πιερίας του Π.Α.ΜΕ.

Περισσότερα

Ομοσπονδία Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδας: Επείγουσα έκκληση για την άμεση μεταφορά και νοσηλεία ασθενών εκτός της Λωρίδας της Γάζας

Κύριε Υπουργέ, Στις 30/03/2024 ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας απεύθυνε έκκληση για την επείγουσα μεταφορά 9.000...

Εργατικό Κέντρο Εύβοιας : Παρέμβαση Εργατικού Κέντρου – Συνδικάτων στην πύλη της EVIOP – TEMPO

Αντιπροσωπεία του Εργατικού Κέντρου Εύβοιας και Συνδικάτων της περιοχής πραγματοποιήσαμε σήμερα παρέμβαση στην πύλη...

Ένωση Λογιστών Ελεγκτών Περιφέρειας Αττικής: Κάλεσμα συμμετοχής στη 41η Μαραθώνια Πορεία Ειρήνης

ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΙΣ 6:30μμ ΣΤΗΝ «ΕΘΝΙΚΗ ΑΜΥΝΑ»! 75 χρόνια από την ίδρυση...