Καταγγελία για διώξεις εργαζομένων και συνδικαλιστών

Δημοσιεύτηκε στις

Το ΠΑΜΕ καταγγέλλει την κυβέρνηση, τον υπουργό Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη Ν. Δένδια, που στέλνουν στο δικαστήριο 12 εργαζόμενους και συνδικαλιστές από τα ναυπηγεία, μεταξύ των οποίων και το Θόδωρο Κούτρα, μέλος της Εκτελεστικής Γραμματείας του ΠΑΜΕ και επικεφαλής της Γραμματείας Μετάλλου του ΠΑΜΕ.

Τα δικαστήρια έχουν καταληφθεί από τις δυνάμεις των ΜΑΤ, που παρεμποδίζουν τους εργαζόμενους να εκφράσουν την αλληλεγγύη τους.

Ο εισαγγελέας Νικόλαος Ορνεράκης, μακρύ χέρι της κυβέρνησης και εντολοδόχος της, παρέπεμψε τους εργαζόμενους που κρατούνται στο αυτόφωρο. Αναδείχνεται μεταξύ των άλλων και ο ρόλος των δικαστών, που βάζουν την υπογραφή τους να δικάζονται και να καταδικάζονται εργαζόμενοι που παλεύουν ενάντια στην αντιλαϊκή πολιτική της κυβέρνησης, που αγωνίζονται για να έχουν σταθερή και μόνιμη δουλειά με πλήρη εργασιακά δικαιώματα.

Απαιτούμε να απελευθερωθούν τώρα όλοι οι εργαζόμενοι.

 

Η Εκτελεστική Γραμματεία

Περισσότερα

Η Θεατρική Παράσταση “Η τρελή του Σαγιό” στο Σπίτι του Αγωνιστή στις 28 Απριλίου

Παράσταση ειδικά διαμορφωμένη για το σπίτι του Αγωνιστή και θεατές  το προσωπικό και εναπομείναντες...

Αποφάσεις συμμετοχής συνδικαλιστικών οργανώσεων του Δημοσίου στην Πανελλαδική Απεργία την Τετάρτη 17 Απρίλη

Τη συμμετοχή τους στην απεργία στις 17 Απρίλη ανακοινώνουν με αποφάσεις τους Ομοσπονδίες και Σωματεία Εργαζομένων του...

Προσυγκεντρώσεις Απεργιακής Συγκέντρωσης 17ης Απριλίου

Στις 9:30πμ έχουν οριστεί οι προσυγκεντρώσεις για την απεργιακή συγκέντρωση στο Σύνταγμα, την Τετάρτη 17 Απρίλη. Συγκεκριμένα,...