ΚΑΛΕΣΜΑ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΕΡΓΟΥΣ-ΑΠΟΛΥΜΕΝΟΥΣ-ΑΠΛΗΡΩΤΟΥΣ

Δημοσιεύτηκε στις

Το ΠΑΜΕ καλεί όλους τους άνεργους στις 6 Νοέμβρη να δώσουν το μαζικό τους παρόν μαζί με τους εργαζόμενους στην ΑΠΕΡΓΙΑ. Να ενώσουμε τις αγωνίες μας, τη δύναμη μας. Μας θέλουν στο σπίτι, στη μιζέρια, στην απογοήτευση να παρακαλάμε για ένα κομμάτι ψωμί.

Η απάντησή μας στη βαρβαρότητα που ζούμε είναι η οργάνωση, η συλλογική πάλη, η αντίσταση και μαζί με τα συνδικάτα να διεκδικήσουμε αύξηση του επιδόματος ανεργίας και του χρόνου επιδότησης, σταθερή και μόνιμη δουλειά.

Οι χιλιάδες εργαζόμενοι που μένουν απλήρωτοι για πάρα πολλούς μήνες να έρθουν σε επαφή με τα σωματεία τους και να διεκδικήσουν να πληρωθούν τα δεδουλευμένα τους, τον κόπο και τον ιδρώτα τους που τους κλέβει η εργοδοσία.

Ο δρόμος της οργάνωσης της πάλης, της αγωνιστικής διεκδίκησης μπορεί να φέρει αποτελέσματα. Η απεργία στις 6 Νοέμβρη να βρει όλους τους ανέργους, τους απλήρωτους, τους απολυμένους στο δρόμο της διεκδίκησης. Στις 6 Νοέμβρη κανείς στη δουλειά, η στο σπίτι. ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ. Μαζί με τις οικογένειες μας και τα παιδιά μας να βρεθούμε στις συγκεντρώσεις του ΠΑΜΕ σε όλες τις πόλεις, στην Αθήνα στην Ομόνοια στις 10.30πμ.

Περισσότερα

Όλοι στα δικαστήρια την Παρασκευή 5 Απρίλη στις 9πμ στο κτίριο 12 Θ. Τριμελές

ΚΑΛΕΣΜΑ  ΟΛΟΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 5 ΑΠΡΙΛΗ 2024    ΣΤΙΣ 9 ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΤΟ ΚΤΙΡΙΟ...

Αλληλεγγύη συνδικαλιστικών οργανώσεων στους εργάτες της ΛΑΡΚΟ

Το έγκλημα στη ΛΑΡΚΟ δε θα περάσει. Εργατικά Κέντρα, Ομοσπονδίες και συνδικάτα καλούν σε...

ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ από τη συνέντευξη τύπου εργαζομένων της ΛΑΡΚΟ έξω από το Υπ. Οικονομικών

Συνέντευξη τύπου έξω από το Yπ. Οικονομικών παραχώρησαν οι εργαζόμενοι της ΛΑΡΚΟ και τα Σωματεία...