Κάλεσμα του Π.Α.ΜΕ στα συνδικάτα της Ευρώπης

Δημοσιεύτηκε στις

Η Εκτελεστική γραμματεία του ΠΑΜΕ καλεί  τα συνδικάτα της Ευρώπης να πραγματοποιήσουν  αγωνιστικές δραστηριότητες  με διάφορες μορφές  για να  καταγγείλουμε  τις   δολοφονικές επιθέσεις της κυβέρνησης του Ισραήλ στη Λωρίδα της Γάζας.

Οι στρατιωτικές αυτές επιθέσεις του Ισραήλ υπηρετούν τα σχέδια που έχουν καταστρώσει τα επιτελεία των ΗΠΑ – ΝΑΤΟ – ΕΕ και σχετίζονται με την προσπάθεια των ιμπεριαλιστών για επέμβαση σε βάρος της Συρίας και του Ιράν.

Να απαιτήσουμε 

1.Από τις κυβερνήσεις της Ευρώπης να σταματήσουν τις  στρατιωτικές  συνεργασίες τους με το Ισραήλ.

2.Την άμεση απελευθέρωση των πολιτικών κρατουμένων που βρίσκονται στις φυλακές του Ισραήλ, επιστροφή των προσφύγων, άμεσος τερματισμός της ισραηλινής κατοχής, τερματισμός του εποικισμού και αποχώρηση όλων των εποίκων από τα κατεχόμενα εδάφη, κατεδάφιση του διαχωριστικού τείχους  και να σταματήσει ο αποκλεισμός  των Παλαιστινίων, στη Δυτική Όχθη και στη Λωρίδα της Γάζας.

Είμαστε στο πλευρό της εργατικής τάξης και του λαού της Παλαιστίνης  που αγωνίζεται για βιώσιμο και κυρίαρχο κράτος στα σύνορα του 1967 με πρωτεύουσα την Ανατολική Ιερουσαλήμ.

 

Η Εκτελεστική Γραμματεία

Περισσότερα

30 Μάρτη – Μέρα της Παλαιστινιακής Γης, Μέρα Παγκόσμιας Αλληλεγγύης

Στις 30 Μάρτη, μετατρέπουμε την Μέρα της Παλαιστινιακής Γης σε μέρα δράσης και αλληλεγγύης...

Κινητοποιήσεις σε ΚΑΤ – Ευγαγγελισμό ενάντια στις φιέστες για τα επί πληρωμη απογευματινά χειρουργεία ΒΙΝΤΕΟ ΦΩΤΟ

Κινητοποιήσεις πραγματοποίησαν οι εργαζόμενοι στα νοσοκομεία ΚΑΤ και Ευαγγελισμός ενάντια στις φιέστες της κυβέρνησης για...