Ε.Κ. ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ: ΑΜΕΣΗ ΑΝΑΚΛΗΣΗ ΤΩΝ ΑΠΟΛΥΣΕΩΝ ΣΤΑ GOODY’S

Δημοσιεύτηκε στις

Στηρίζουμε τη στάση εργασίας σήμερα Τετάρτη 3 Αυγούστου (1:00μμ-5:00μμ)

Το Εργατικό Κέντρο Ιωαννίνων στηρίζει το δίκαιο αγώνα των εργαζομένων στα GOODY’S  στα Ιωάννινα για την ανάκληση των άδικων και εκδικητικών απολύσεων.

Μέσα στο κατακαλόκαιρο η εργοδοσία στα GOODY’S στα Ιωάννινα προσπαθεί να «ξεφορτωθεί» πρωτοπόρους εργαζόμενους που εδώ και μήνες πρωτοστατούν στο χώρο τους και απαιτούν καλύτερους όρους δουλειάς, αυξήσεις μισθών και προσλήψεις προσωπικού.

Η εργοδοσία εξοπλισμένη με το αντεργατικό τερατούργημα Χατζηδάκη και το αντεργατικό οπλοστάσιο όλων των κυβερνήσεων διαχρονικά προσπαθεί να τσακίσει κάθε φωνή «ενοχλητική φωνή» διεκδικήσεων και οργάνωσης της πάλης.

Με την απόλυση των συναδέλφων στα GOODY’S  η εργοδοσία επιχειρεί να τρομοκρατήσει, να επιβάλει το φόβο και σιγή νεκροταφείου για την υπεράσπιση των κερδών της. 

Την ώρα που οι εργαζόμενοι αγωνιούν πως θα βγει ο χειμώνας, πως θα πληρωθούν οι λογαριασμοί και οι υποχρεώσεις αποτελεί πραγματική πρόκληση η απάντηση της εργοδοσίας «ελεύθερο κράτος έχουμε, θα κάνω ότι θέλω δε με νοιάζει αν έχετε σπίτια και οικογένειες». Αυτό είναι το κράτος των εργοδοτών που πιστά υπηρετούν όλες οι κυβερνήσεις. Οι εργαζόμενοι έχουμε πλέον πείρα, δεν μπορούμε να περιμένουμε από κανένα σωτήρα για το δίκιο μας.

Οι συνάδελφοί μας στα GOODY’S και όλοι οι εργαζόμενοι στην πόλη μας γνωρίζουν πολύ καλά ότι με το δικό τους αγώνα, με την οργάνωση τους στα σωματεία, με την πρακτική στήριξη και αλληλεγγύη όλων των σωματείων και του Εργατικού Κέντρου μπορούν να επιβάλουν το δίκιο τους.

Απαιτούμε: Άμεση ανάκληση των δύο άδικων, εκδικητικών απολύσεων. Στηρίζουμε τον αγώνα των εργαζομένων στα GOODY’S για καλύτερους όρους δουλειάς και ουσιαστικές αυξήσεις στους μισθούς.

ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΟΝΟΣ – ΚΑΝΕΝΑΣ ΦΟΒΟΣ
Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ – Η ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΜΑΣ ΘΑ ΤΗ ΣΠΑΣΕΙ

Στηρίζουμε την 4ωρη στάση εργασίας των εργαζομένων στα GOODY’S σήμερα
Τετάρτη 3 Αυγούστου  (1:00μμ – 5:00μμ)

Περισσότερα

Ομοσπονδία Τροφίμων Ποτών – Συνδικάτα Κλάδου : Καταγγέλλουν την επίθεση της εργοδοσίας ΧΗΤΟΣ ΑΒΕΕ στους εργαζόμενους

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΙΣΧΡΗ ΚΑΙ ΑΝΑΝΔΡΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΗΣ ΕΡΓΟΔΟΣΙΑΣ ΧΗΤΟΣ ΑΒΕΕ (ΝΕΡΑ ΖΑΓΟΡΙ) ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ Η...

Σωματείο Εργαζομένων EMFI (πρὼην ΕΒΓΑ): Τα τερτίπια της εργοδοσίας μέσω της συνδικαλιστικής παράταξης ΑΣΕΕ!

Το Διοικητικό Συμβούλιο του σωματείου στην συνεδρίαση της Τρίτης 5 Μάρτιου ενοποίησε σε ένα...

Ομοσπονδία Εργατοϋπαλλήλων Χημικής Βιομηχανίας Ελλάδος: Αλληλεγγύη στον αγώνα των εργαζομένων της ΛΑΡΚΟ

Στήριξη και Αλληλεγγύη στον αγώνα των εργαζομένων της ΛΑΡΚΟ  Η υποτιθέμενη «εξυγίανση» της ΛΑΡΚΟ, καταδικάζει την...