Εργατικό Κέντρο Αγρινίου : Οργανώνουμε τη δράση μας σε κάθε χώρο δουλειάς , σε κάθε κλάδο , σε κάθε τόπο κατοικίας για την επιτυχία του συλλαλητηρίου

Δημοσιεύτηκε στις

Το Δ.Σ. του Ε.Κ.Α. σε συνεδρίασή του την Τετάρτη 29 Μάρτη αποφάσισε να πραγματοποιήσει συλλαλητήριο την Παρασκευή 7 Απρίλη με στόχο την προετοιμασία, για να δοθεί γενική απεργιακή απάντηση στην ολομέτωπη επίθεση στο αμέσως επόμενο διάστημα .

Καλεί όλους τους εργαζόμενους , τους άνεργους, τους συνταξιούχους , τους νέους και τις νέες να πάρουν μέρος μαχητικά, αγωνιστικά στη συγκέντρωση στις 7:30 μ.μ.στην κεντρική πλατεία στο Αγρίνιο. Να εκφράσουμε την αντίθεσή μας στη νέα συμφωνία της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ με το κουαρτέτο για το κλείσιμο της β΄ αξιολόγησης.

Η νέα συμφωνία θα φέρει νέα πιο βάρβαρα μέτρα στις πλάτες της εργατικής τάξης και των άλλων λαϊκών στρωμάτων , που μαζί με τα προηγούμενα θα κάνουν τη ζωή μας κόλαση .

Η εργατική τάξη και ο λαός έχουν μόνο ένα δρόμο να ακολουθήσουν για να μπορέσουν να βάλουν φραγμό συνολικά στην αντιλαϊκή – αντεργατική πολιτική , που από κοινού σχεδιάζουν και εφαρμόζουν κυβέρνηση- κουαρτέτο -μονοπώλια με την στήριξη των κομμάτων του ευρωμονόδρομου. Τη συσπείρωση στα ταξικά σωματεία , οργανώνοντας την πάλη τους , δυναμώνοντας τη συμμαχία με τους μικρομεσαίους αγρότες και ΕΒΕ.

Με σύνθημά μας ΑΓΩΝΑΣ- ΡΗΞΗ – ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ οργανώνουμε τη δράση μας σε κάθε χώρο δουλειάς , σε κάθε κλάδο , σε κάθε τόπο κατοικίας για την επιτυχία του συλλαλητηρίου .

Το Δ.Σ. του Ε.Κ.Α. καλεί σε σύσκεψη τη Δευτέρα 3 Απρίλη και ώρα 7:30 μ.μ. στοΕ.Κ.Α. όλα τα πρωτοβάθμια σωματεία και συλλόγους της περιοχής του δημοσίου- αγροτών- ΕΒΕ – νεολαίας με θέμα την οργάνωση του συλλαλητηρίου.

 

Το Δ.Σ.

 

Περισσότερα

Ομοσπονδία Τροφίμων Ποτών – Συνδικάτα Κλάδου : Καταγγέλλουν την επίθεση της εργοδοσίας ΧΗΤΟΣ ΑΒΕΕ στους εργαζόμενους

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΙΣΧΡΗ ΚΑΙ ΑΝΑΝΔΡΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΗΣ ΕΡΓΟΔΟΣΙΑΣ ΧΗΤΟΣ ΑΒΕΕ (ΝΕΡΑ ΖΑΓΟΡΙ) ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ Η...

Σωματείο Εργαζομένων EMFI (πρὼην ΕΒΓΑ): Τα τερτίπια της εργοδοσίας μέσω της συνδικαλιστικής παράταξης ΑΣΕΕ!

Το Διοικητικό Συμβούλιο του σωματείου στην συνεδρίαση της Τρίτης 5 Μάρτιου ενοποίησε σε ένα...

Ομοσπονδία Εργατοϋπαλλήλων Χημικής Βιομηχανίας Ελλάδος: Αλληλεγγύη στον αγώνα των εργαζομένων της ΛΑΡΚΟ

Στήριξη και Αλληλεγγύη στον αγώνα των εργαζομένων της ΛΑΡΚΟ  Η υποτιθέμενη «εξυγίανση» της ΛΑΡΚΟ, καταδικάζει την...