ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΚΟΥΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΤΗΣ ΜΑΡΑΘΩΝΙΑΣ ΠΕΖΟΠΟΡΙΑΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 20 ΟΚΤΩΒΡΗ ΣΤΟΝ ΑΓ. ΣΤΕΦΑΝΟ

Δημοσιεύτηκε στις

ΤΟ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΟΤΑ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ Σ.Δ.Κ.Υ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΑΓ ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ – ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ, ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ, ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ, ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ, ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ, ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ – ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΥ – ΜΑΝΔΡΑΣ  

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΚΟΥΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΤΗΣ ΜΑΡΑΘΩΝΙΑΣ ΠΕΖΟΠΟΡΙΑΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 20 ΟΚΤΩΒΡΗ ΣΤΟΝ ΑΓ. ΣΤΕΦΑΝΟ

Συνάδελφοι,

Το Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου Σχολικοί Φύλακες ξεκίνησαν από τη Θεσσαλονίκη πεζοπορία με κατεύθυνση την Αθήνα θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να ενώσουν τη φωνή των 2234 σχολικών φυλάκων με τη φωνή όλων των ανέργων της χώρας μας για να καταδικάσουν την αντιλαϊκή πολιτική και να απαιτήσουν καμιά απόλυση σε ιδιωτικό και δημόσιο τομέα.

Ήδη στον κλάδο πέρα από τους σχολικούς φύλακες έχουμε και 3500 δημοτικούς αστυνόμους που είναι σε διαθεσιμότητα, ενώ ένα πολύ μεγάλο κομμάτι του κλάδου θ’ ακολουθήσει το επόμενο διάστημα. Δηλαδή από τον Οκτώβρη έως το τέλος του χρόνου, όπου άλλοι 12.500 χιλιάδες εργαζόμενοι θα βγουν σε διαθεσιμότητα.

Απέναντι σε αυτή την κατάσταση μια λύση υπάρχει: Ο καθημερινός αγώνας, η πίστη στο δίκιο μας για να μην περάσουν τα σχέδια τους.

Την Κυριακή 20 Οκτώβρη το βράδυ αυτή η πεζοπορία με κατεύθυνση την Αθήνα θα βρίσκεται στον Αγ. Στέφανο. Το ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΟΤΑ ΑΤΤΙΚΗΣ και τα σωματεία Σ.Δ.Κ.Υ Αττικής, Αγ. Αναργύρων – Καματερού, Πετρούπολης, Ελληνικού, Περάματος, Κορυδαλλού, Ελευσίνας – Ασπροπύργου – Μάνδρας υποδεχόμαστε τους συναδέλφους με μιαεκδήλωση αλληλεγγύης την Κυριακή 20 Οκτώβρη στις 19.00 το απόγευμα στον Αγ. Στέφανο στο κτίριο πρώην ΤΥΠΕΤ, οδός λεωφόρου λίμνης Μαραθώνα.

Καλούμε όλους τους συναδέλφους των Δήμων της Αττικής να πάρουν μαζικά μέρος στην εκδήλωση αλληλεγγύης και να απαιτήσουμε:

Καμία απόλυση, καμιά διαθεσιμότητα. Σταθερή μόνιμη δουλειά για όλους. Αποκλειστικά δημόσια, δωρεάν Παιδεία, Υγεία – Πρόνοια για όλους. Καμιά ιδιωτικοποίηση, καμιά εκχώρηση δημόσιων κοινωνικών υπηρεσιών και οργανισμών στους άρπαγες των επιχειρηματικών ομίλων.

Τα Δ.Σ των ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ

Περισσότερα

Όλοι στα δικαστήρια την Παρασκευή 5 Απρίλη στις 9πμ στο κτίριο 12 Θ. Τριμελές

ΚΑΛΕΣΜΑ  ΟΛΟΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 5 ΑΠΡΙΛΗ 2024    ΣΤΙΣ 9 ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΤΟ ΚΤΙΡΙΟ...

Αλληλεγγύη συνδικαλιστικών οργανώσεων στους εργάτες της ΛΑΡΚΟ

Το έγκλημα στη ΛΑΡΚΟ δε θα περάσει. Εργατικά Κέντρα, Ομοσπονδίες και συνδικάτα καλούν σε...

ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ από τη συνέντευξη τύπου εργαζομένων της ΛΑΡΚΟ έξω από το Υπ. Οικονομικών

Συνέντευξη τύπου έξω από το Yπ. Οικονομικών παραχώρησαν οι εργαζόμενοι της ΛΑΡΚΟ και τα Σωματεία...