Για την επιστράτευση των ναυτεργατών

Δημοσιεύτηκε στις

ΟΛΟΙ ΑΥΡΙΟ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΤΤΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ. ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ

Όλοι στο πλευρό των ναυτεργατών. Όλοι στους κατεπέλτες!

Η επιστράτευση, να ακυρωθεί στην πράξη!

Η Εκτελεστική Γραμματεία του ΠΑΜΕ καλεί τις συνδικαλιστικές οργανώσεις, τους εργαζόμενους, όλα τα λαϊκά στρώματα να καταδικάσουν την νέα επίταξη στους ναυτεργάτες, να εκφράσουν αποφασιστικά την αλληλεγγύη τους. Σήμερα είναι οι ναυτεργάτες, χθες ήταν οι εργαζόμενοι στο ΜΕΤΡΟ, αύριο θα είναι η σειρά του κάθε κλάδου που θα αντιστέκεται στην ολομέτωπη επίθεση, στον πόλεμο που έχουν κυρήξει οι βιομήχανοι, οι εφοπλιστές και οι μεγάλοι επιχειρηματικοί όμιλοι απέναντι στους εργαζόμενους, στη μεγάλη πλειοψηφία του λαού.

Κανείς να μη μείνει μόνος του. Να υψωθεί τείχος αλληλεγγύης!

Στους καταπέλτες να σπάσει η άγρια καταστολή του μαύρου μετώπου των εφοπλιστών και των μεγαλοξενοδόχων, της τρικομματικής κυβέρνησης ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ.

Η επιβολή των νόμων του κεφαλαίου με την άγρια καταστολή, την τρομοκρατία, με το δόγμα “νόμος και τάξη”, δε θα περάσει! «Νόμος και τάξη» σημαίνει από τη μία καταστολή, συκοφάντηση, τρομοκρατία, μισθοί των 300ευρώ, ανεργία και προγράμματα φτώχειας για ένα κομμάτι ψωμί και από την άλλη σιωπή, φόβος και σκυμμένα κεφάλια σε κάθε χώρο δουλειάς.

Να μη γυρίσει προπέλα!

Η κυβέρνηση να πάρει δυναμική απάντηση στο καθεστώς τρομοκρατίας που θέλει να επιβάλει. Οι 31 απεργίες που πραγματοποίησαν οι ναυτεργάτες όντας επιστρατευμένοι αποδεικνύουν την αστείρευτη και ατσάλινη δύναμη των εργατών που όταν πιστέψουν στη δύναμη τους μπορούν να σμπαραλιάσουν απεργοσπαστικούς μηχανισμούς, καταστολή και ταξική δικαιοσύνη.

Οι άνθρωποι του μόχθου, τα λαϊκά στρώματα που υποφέρουν από αυτήν την πολιτική, οι κάτοικοι των νησιών που γνωρίζουν από πρώτο χέρι τι σημαίνει αδίστακτο εφοπλιστικό κεφάλαιο, μόνο ένα καθήκον έχουν. Να υψώσουν τείχος αλληλεγγύης στον αγώνα των ναυτεργατών.

Το ΠΑΜΕ καλεί σε μαζική συμμετοχή στην αυριανή παναττική απεργία αλληλεγγύης και στήριξης του αγώνα των ναυτεργατών, στις 9.30πμ στον σταθμό του ΗΣΑΠ στον Πειραιά.

Ο αποφασισμένος και οργανωμένος λαός, έχει τη δύναμη να παρεμποδίσει και να ανατρέψει κάθε αντιλαϊκό μέτρο, να τσακίσει κάθε κατασταλτικό μηχανισμό των εκμεταλλευτών του.

Ο νόμος και η τάξη των εκμεταλλευτών θα τσακιστεί στο δίκιο των εργατών!

Νόμος είναι το δίκιο του εργάτη!

 

Η ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ

Περισσότερα

Όλοι στα δικαστήρια την Παρασκευή 5 Απρίλη στις 9πμ στο κτίριο 12 Θ. Τριμελές

ΚΑΛΕΣΜΑ  ΟΛΟΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 5 ΑΠΡΙΛΗ 2024    ΣΤΙΣ 9 ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΤΟ ΚΤΙΡΙΟ...

Αλληλεγγύη συνδικαλιστικών οργανώσεων στους εργάτες της ΛΑΡΚΟ

Το έγκλημα στη ΛΑΡΚΟ δε θα περάσει. Εργατικά Κέντρα, Ομοσπονδίες και συνδικάτα καλούν σε...

ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ από τη συνέντευξη τύπου εργαζομένων της ΛΑΡΚΟ έξω από το Υπ. Οικονομικών

Συνέντευξη τύπου έξω από το Yπ. Οικονομικών παραχώρησαν οι εργαζόμενοι της ΛΑΡΚΟ και τα Σωματεία...