Ανακοίνωση του Σωματείου Athens Ledra για συλλαλητήριο 7 Απρίλη

Δημοσιεύτηκε στις

Το Σωματείο εργαζομένων του Ξενοδοχείου ATHENSLEDRA «Η ΕΝΟΤΗΤΑ» με απόφαση της Γενικής Συνέλευσης των εργαζομένων συμμετέχουμε στο συλλαλητήριο που καλεί το ΠΑΜΕ στις 7 Απρίλη απέναντι στο 4ο Μνημόνιο.

 

Απέναντι στα άθλια μέτρα που έχουν συμφωνήσει από κοινού η κυβέρνηση με την Ευρωπαϊκή Ένωση, το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο και την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα.

 

Είναι τα μέτρα που παίρνονται για άλλη μια φορά με πρόσχημα το δημοσιονομικό χρέος, αλλά με στόχο να ξεμπερδεύουν με τα δικαιώματα μας. Στα πλαίσια των ανταγωνισμών τους για το ποιος θα χάσει περισσότερα θέλουνε να γίνουμε πιο φτηνοί, να μας κλέψουν ακόμα περισσότερα από το πλούτο που παράγουμε. Δε θα διστάσουν να μας στείλουν ακόμα και στους πολέμους τους με σκοπό να ξεπεράσουν τη κρίση τους και να συνεχίζουν να τα κονομάνε.

 

Αυτά αφορά η αξιολόγηση τουςαλλά και η βρώμικη παγίδα τους που λέγεται «αντίμετρα». Δεν αφορά τη δουλειά με δικαιώματα, την υγεία και τη πρόνοια, τη μόρφωση των παιδιών μας.

 

 

 

Είναι μέτρα που θα προστεθούν στη πλάτη μας μαζί με τα προηγούμενα.

 

3,6 δισεκατομμύρια ευρώ που θα τα πληρώσουμε για άλλη μια φορά εμείς οι εργαζόμενοι και οι συνταξιούχοι.Μέτρα που θα τα πληρώσει συνολικά η εργατική τάξη της χώρας μας, ο φτωχός λαός, οι φτωχοί αγρότες και επαγγελματίες.

 

 

 

Θα τα πληρώσουμε ακόμη κι εμείς οι εργαζόμενοι του ATHENSLEDRA που είμαστε απλήρωτοι εδώ και 10 μήνες, την ώρα που η οικογένεια Παρασκευαϊδη και οι όμιλοι τους μαζί με τις εταιρείες που είναι μέτοχοι, κερδίζουν μέχρι και σήμερα εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ .

 

Θα τα πληρώσουν όλοι οι εργαζόμενοι του κλάδου μας που αμείβονται με μισθούς πείνας, που εργάζονται με συμβάσεις μιας μέρας, με συβάσεις ορισμένου χρόνου, με ωράρια λάστιχο, με εξοντωτική δουλειά μέχρι λιποθυμίας.

 

Την ώρα που ο πρωθυπουργός Α. Τσίπρας μαζί με τον Ανδρεάδη το πρόεδρο του ΣΕΤΕ πανηγυρίζουν για τα τεράστια κέρδη και τις τουριστικές αφίξεις του 2016, αλλά και για τις προβλέψεις για 30 εκατομμύρια αφίξεων και τα 20 δισεκατομμύρια έσοδα των επόμενων χρόνων.

 

Εμείς οι εργαζόμενοι του ATHENSLEDRA όπως και όλοι οι εργαζόμενοι της χώρας, ο φτωχός λαός ΔΕ ΤΟΥΣ ΧΡΩΣΤΑΜΕ ΤΙΠΟΤΑ. Το αντίθετο ΑΥΤΟΙ ΜΑΣ ΧΡΩΣΤΑΝΕ και διεκδικούμε να πάρουμε πίσω όλα αυτά που μας έχουν κλέψει!

 

 

 

ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΣΤΙΣ 7 ΑΠΡΙΛΗ 6:30

 

ΣΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ

Περισσότερα

Ομοσπονδία Τροφίμων Ποτών – Συνδικάτα Κλάδου : Καταγγέλλουν την επίθεση της εργοδοσίας ΧΗΤΟΣ ΑΒΕΕ στους εργαζόμενους

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΙΣΧΡΗ ΚΑΙ ΑΝΑΝΔΡΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΗΣ ΕΡΓΟΔΟΣΙΑΣ ΧΗΤΟΣ ΑΒΕΕ (ΝΕΡΑ ΖΑΓΟΡΙ) ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ Η...

Σωματείο Εργαζομένων EMFI (πρὼην ΕΒΓΑ): Τα τερτίπια της εργοδοσίας μέσω της συνδικαλιστικής παράταξης ΑΣΕΕ!

Το Διοικητικό Συμβούλιο του σωματείου στην συνεδρίαση της Τρίτης 5 Μάρτιου ενοποίησε σε ένα...

Ομοσπονδία Εργατοϋπαλλήλων Χημικής Βιομηχανίας Ελλάδος: Αλληλεγγύη στον αγώνα των εργαζομένων της ΛΑΡΚΟ

Στήριξη και Αλληλεγγύη στον αγώνα των εργαζομένων της ΛΑΡΚΟ  Η υποτιθέμενη «εξυγίανση» της ΛΑΡΚΟ, καταδικάζει την...