Ανακοίνωση σωματείου αφοι Βλάχου

Δημοσιεύτηκε στις

Το Σωματείο Εργαζομένων στην Επιχείρηση Αφοί Βλάχου, στέκεται στο πλευρό των εργαζομένων της επιχείρησης «Up-Press» η εργοδοσία της οποίας την Πέμπτη προχώρησε στην αιφνιδιαστική διακοπή της παραγωγής και στην απόλυση όλων των εργαζομένων μεταξύ αυτών και του Προέδρου του Συνδικάτου του κλάδου μας Θανάση Φωτόπουλου.

Η επιχείρηση ανακοίνωσε ότι «η εταιρία θα συνεχίσει, να λειτουργεί το εμπορικό τμήμα της, ενώ το τμήμα παραγωγής το εξαγόρασε άλλη εταιρεία του κλάδου, η “Ink-Paper & Print”, που θα προσλάβει όποιους εργαζόμενους θέλει και χρειάζεται και που φυσικά μέσα σε αυτούς δε θα περιλαμβάνεται ο πρόεδρος του Συνδικάτου μας.

Είναι ολοφάνερο ότι η εργοδοσία θέλει να απολύσει τον συνάδελφο για να έχει το πεδίο καθαρό για να κτυπήσει ακόμα παραπέρα τα δικαιώματα των εργαζομένων.
Το Σωματείο μας βρίσκεται στο πλευρό όλων των απολυμένων.

Απαιτούμε και από τις δύο επιχείρησης εδώ και τώρα να διασφαλιστούν όλες οι θέσεις εργασίας των συναδέλφων και του Προέδρου του Συνδικάτου μας. Τους προειδοποιούμε ότι θα μας βρουν όλους οργανωμένα απέναντί τους.

Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς το Διοικητικό Συμβούλιο του επιχειρησιακού Σωματείου Εργαζομένων στην Αφοί Βλάχου.

Περισσότερα

Εργατικό Κέντρο Σάμου: Όλοι στη μάχη της απεργίας για Συμβάσεις, αυξήσεις και μέτρα προστασίας στους χώρους δουλειάς

Όλοι στη μάχη της απεργίας για Συμβάσεις, αυξήσεις και μέτρα προστασίας στους χώρους δουλειάς Στις...

Συνδικάτο Οικοδόμων Καρδίτσας: Όλοι στην απεργία στις 17 Απρίλη

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΤΙΣ 17 ΑΠΡΙΛΗ 10.30 π.μ. στην Κεντρική Πλατεία Καρδίτσας Συνάδελφοι οικοδόμοι, Η προηγούμενη πανεργατική...

Σωματείο Τουριστικών Επαγγελμάτων Κεφαλονιάς – Ιθάκης: 17 Απρίλη απεργούμε ξανά για τις ζωές μας!

 Χαιρετίζουμε με περηφάνεια όλους τους συναδέλφους στον κλάδο του τουρισμού και του επισιτισμού που...