Έκτακτη οικονομική στήριξη του ΠΑΜΕ

Δημοσιεύτηκε στις

Στις 6 Νοέμβρη η εργατική τάξη ετοιμάζεται να δώσει μαχητική, μαζική, αποφασιστική απάντηση με πανελλαδική πανεργατική απεργία. Μια απεργία που πρέπει να την πάρουν πάνω τους τα συνδικάτα, οι εργαζόμενοι για να δημιουργηθούν προϋποθέσεις για την επιτυχία της.  

Για την επιτυχία της απεργία σημαντικός παράγοντας είναι η φωνή του ταξικού κινήματος, τα αιτήματα των κλάδων να φτάσουν παντού και στο πιο μικρό χώρο δουλειάς. Χρειάζονται εκατοντάδες προπαγανδιστικά υλικά (ανακοινώσεις, αφίσες, πανό κλπ.) που θα συμβάλλουν στη διαφώτιση της εργατικής τάξης, που θα τονώσουν το ηθικό τους και θα δημιουργούν προϋποθέσεις αγωνιστικής ανάτασης, για να σπάει η μοιρολατρία και ο φόβος.

Για να γίνουν όλα αυτά θα χρειαστούν οικονομική στήριξη. Το ΠΑΜΕ καλεί τα συνδικάτα, τις ομοσπονδίες, τα εργατικά κέντρα να συμβάλλουν καθοριστικά στην οικονομική ενίσχυση του ΠΑΜΕ τώρα, για να μπορέσει να φέρει σε πέρας τις κινητοποιήσεις που διοργανώνει. Το ΠΑΜΕ δεν έχει άλλους πόρους οικονομικής στήριξης παρά μόνο τα συνδικάτα, την εργατική τάξη.

 

Περισσότερα

Όλοι στα δικαστήρια την Παρασκευή 5 Απρίλη στις 9πμ στο κτίριο 12 Θ. Τριμελές

ΚΑΛΕΣΜΑ  ΟΛΟΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 5 ΑΠΡΙΛΗ 2024    ΣΤΙΣ 9 ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΤΟ ΚΤΙΡΙΟ...

Αλληλεγγύη συνδικαλιστικών οργανώσεων στους εργάτες της ΛΑΡΚΟ

Το έγκλημα στη ΛΑΡΚΟ δε θα περάσει. Εργατικά Κέντρα, Ομοσπονδίες και συνδικάτα καλούν σε...

ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ από τη συνέντευξη τύπου εργαζομένων της ΛΑΡΚΟ έξω από το Υπ. Οικονομικών

Συνέντευξη τύπου έξω από το Yπ. Οικονομικών παραχώρησαν οι εργαζόμενοι της ΛΑΡΚΟ και τα Σωματεία...