Εκτύπωση

Επανέναρξη του web radio του ΠΑΜΕ

. Κατηγορία: Ραδιόφωνο

Το ΠΑΜΕ ανακοινώνει την επανέναρξη του ραδιοφώνου (web radio), από τη νέα χρονιά. Το web radio του ΠΑΜΕ θέλουμε να αποτελέσει βήμα για την ανάδειξη της δράσης και των πρωτοβουλιών των σωματείων και άλλων μαζικών φορέων. Οι συνδικαλιστικές οργανώσεις να αποκτήσουν τη δική τους φωνή στο διαδίκτυο, να δυναμώσει η επαφή και η επικοινωνία με τους εργαζόμενους κάθε κλάδου και εργασιακού χώρου.

Το πρόγραμμα του σταθμού θα πλαισιωθεί από εκπομπές ιστορικού και πολιτιστικού περιεχομένου.

Καλούμε τις συνδικαλιστικές οργανώσεις να αγκαλιάσουν τη νέα προσπάθεια, να συμβάλουν στον εμπλουτισμό του προγράμματος, να έρθουν σε επικοινωνία με το ΠΑΜΕ (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.) και στα τηλέφωνα: 210 3301842,210 3301847,210 3833786.

Επίσης, καλούμε κάθε νέο και νέα, κάθε εργαζόμενο - φοιτητή - άνεργο που μπορεί να διαθέσει χρόνο και μπορεί να βοηθήσει κυρίως με τεχνικές γνώσεις, να δηλώσει το ενδιαφέρον του στο παραπάνω mail.

Η ακριβής ημερομηνία της επανέναρξης του web radio καθώς και άλλες πληροφορίες και λεπτομέρειες που αφορούν τη νέα προσπάθεια, θα ανακοινωθούν με νέο δελτίο τύπου.

Γραφτείτε!

Δώστε μας το email σας για να σας στέλνουμε
τα ενημερωτικά δελτία του Π.Α.ΜΕ.