Εκτύπωση

Το web radio σταματά για καλοκαίρι και επιστρέφει δυναμικά τον Σεπτέμβρη

. Κατηγορία: Ραδιόφωνο

Ακόμη μια χρονιά το web radio του ΠΑΜΕ έδωσε τη δυνατότητα στα συνδικάτα, στις επιτροπές αγώνα να προβάλουν τις θέσεις τους, τη δράση και τα αιτήματα των ταξικών δυνάμεων σε κάθε τόπο δουλειάς σε κάθε κλάδο. Το web radio σταματά 15 Ιούλη για καλοκαίρι. Σε περίπτωση εξελίξεων θα βρισκόμαστε κοντά σας με έκτακτες εκπομπές.

 

Το πρόγραμμα του σταθμού φιλοξένησε φέτος συνδικάτα από την Αττική, όπως Συνδικάτο εργαζομένων στις Τηλεπικοινωνίες και την Πληροφορική (ΣΕΤΗΠ), Σύλλογος Εμποροϋπαλλήλων Αθήνας, Πανελλήνιος Μουσικός Σύλλογος, Συνδικάτο Επισιτισμού Τουρισμού Ξενοδοχείων Αττικής, Σωματείο εργαζομένων στο χρηματοπιστωτικό σύστημα, Σωματείο εργαζομένων στην Ενέργεια, Σύνδεσμος Ιδιωτικών Υπαλλήλων, Συνδικάτο Φαρμάκου/ Καλλυντικών και συναφών επαγγελμάτων, Ένωση Λογιστών Αθήνας. Μέσα από τις εκπομπές τους έδιναν το στίγμα από τις εξελίξεις στον κλάδο τους. Οι δυνάμεις απ’ το Μέτωπο Αγώνα Σπουδαστών κάθε Παρασκευή μετέδιδαν τις εξελίξεις στο χώρο των ΑΕΙ/ΤΕΙ. Η Γραμματεία Διεθνών Σχέσεων μετέφερε εικόνα των αγώνων των εργαζομένων στην Ευρώπη και σ’ όλο τον κόσμο αλλά και τη διεθνή δραστηριότητα του ΠΑΜΕ. Ακόμη καλλιτεχνικές εκπομπές αγκάλιασαν το πρόγραμμα του σταθμού με τη Μαρία Καραπιπέρη "Γεια σου περήφανη κι αθάνατη εργατιά" και με το Γιώργο Σαρρή ″ΠΑΜΕ δρόμο″, Επιπλέον τα Σάββατα εμπλουτίστηκαν με την εκπομπή «Σελίδες Ιστορίας» από τους αγώνες της εργατικής τάξης  με την Έρη Κασίμη.

Θέλουμε να απευθύνουμε κάλεσμα στα σωματεία και στους φοιτητικούς-σπουδαστικούς συλλόγους να βοηθήσουν εθελοντικά με την ενίσχυση στον τομέα της τεχνικής βοήθειας, ώστε να το διαδικτυακό ραδιόφωνο του ΠΑΜΕ, να γίνει ακόμα καλύτερο και πιο άμεσο και να βοηθήσουν στον εμπλουτισμό του προγράμματος του διαδικτυακού ραδιοφώνου, να στείλουν τις παρατηρήσεις και τις προτάσεις τους για καλλιτεχνικές, πολιτιστικές και άλλου είδους εκπομπές στο e-mail του ΠΑΜΕ: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.">Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Τέλος θέλουμε να ευχαριστήσουμε για ακόμα μια χρονιά τους τεχνικούς, τους συντελεστές των εκπομπών και όλους όσους συνέβαλαν με την εθελοντική τους προσπάθεια να φτάσει η φωνή των συνδικάτων στους τόπους δουλειάς.

 

Γραφτείτε!

Δώστε μας το email σας για να σας στέλνουμε
τα ενημερωτικά δελτία του Π.Α.ΜΕ.