Εκτύπωση

Ομοσπονδία Τροφίμων Ποτών : Την Κυριακή 26 Ιούνη Κλαδική Σύσκεψη - Υπογραφή ΣΣΕ

. Κατηγορία: Ελλάδα

Η Ομοσπονδία μας έχει καταθέσει στον ΣΕΒ προς υπογραφή ΣΣΕ. Αυτή η προσπάθεια πρέπει να συνεχιστεί και να αγκαλιάσει και άλλα συνδικαλιστικά όργανα και όλους τους εργαζόμενους του κλάδου.

Στην τελευταία συνάντηση που έγινε πριν λίγες ημέρες, στις 10/06/2016, μέσα από τις τοποθετήσεις των βιομηχάνων ήταν περισσότερο από φανερό ότι προσπαθούν να κερδίσουν χρόνο. Ορίστηκε νέα συνάντηση για τις 23/06/2016.

Η ανάγκη ύπαρξης κλαδικών Συλλογικών Συμβάσεων Εργασίας (ΣΣΕ) έχει αποδειχτεί και με το παραπάνω τα τελευταία χρόνια που έχει ενταθεί η επίθεση στα εργασιακά δικαιώματα. Η υπογραφή των ΣΣΕ είναι πρώτα και κύρια αποτέλεσμα του συσχετισμού δύναμης ανάμεσα στις οργανώσεις της εργατικής τάξης και των βιομηχάνων. Ο συντονισμός σε κλαδικό επίπεδο μπορεί να ενισχύσει τη διαπραγματευτική μας θέση απέναντι στην εργοδοσία.

Μετά τη νέα συνάντηση και βάζοντας στόχο μέχρι τότε να έχουμε ενημερώσει για αυτές τις εξελίξεις τους εργαζόμενους όλου του κλάδου, διοργανώνουμε κλαδική σύσκεψη η οποία θα γίνει Κυριακή 23 Ιούνη 2016, στις 11:00πμ στο κτίριο όπου στεγάζεται η Ομοσπονδία μας, Πειραιώς 1 Ομόνοια, στον 7ο όροφο.

Καλούμε το Διοικητικό Συμβούλιό σας να παραβρεθεί στην κλαδική σύσκεψη.



ΚΛΑΔΙΚΗ ΣΥΣΚΕΨΗ – ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΣΣΕ

ΚΥΡΙΑΚΗ 26 ΙΟΥΝΗ 2016, 11:00πμ, ΠΕΙΡΑΙΩΣ 1, 7ος ΟΡΟΦΟΣ



Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ

Γραφτείτε!

Δώστε μας το email σας για να σας στέλνουμε
τα ενημερωτικά δελτία του Π.Α.ΜΕ.