Εκτύπωση

Οι Εργαζόμενοι από τη Γουινέα πρωταθλητές του φετινού Εργατικού Τουρνουά Ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕ!

. Κατηγορία: Εργατικός Αθλητισμός

Ολοκληρώθηκε το φετινό Εργατικό Τουρνουά ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕ με πρωταθλήτρια την ομάδα Εργαζομένων από τη Γουινέα. Στο φετινό πρωτάθλημα του ΠΑΜΕ συμμετείχαν συνολικά 56 ομάδες από χώρους δουλειάς, σωματεία, συλλόγους σπουδαστών, ανέργους, λαϊκές επιτροπές και θεραπευτικές κοινότητες.

Φέτος το Τουρνουά ήταν αφιερωμένο στην πάλη ενάντια στον ιμπεριαλιστικό πόλεμο με σύνθημα «για έναν κόσμος χωρίς εκμετάλλευση πολέμους προσφυγιά». Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος παρά τις δυσκολίες που αντιμετώπισε το τουρνουά, αγκάλιασε εκατοντάδες εργαζόμενους και ανέργους που συζήτησαν γύρω από το θέμα του φετινού πρωταθλήματος του ΠΑΜΕ και δήλωσαν συμμετοχή.

Η μεγάλη ανταπόκριση που βρήκε ο πλέον θεσμός του Εργατικού Τουρνουά Ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕ αποδεικνύει την δίψα των εργαζομένων για δωρεάν αθλητισμό, μακριά από στημένα παιχνίδια κόντρα στην εμπορευματοποίηση του.

Η Γραμματεία Νέων του ΠΑΜΕ ευχαριστεί όλους όσους συνέβαλαν στην διεξαγωγή του τουρνουά. Συγκεκριμένα τους γιατρούς και τους διαιτητές που εθελοντικά βοήθησαν στα γήπεδα, τους Δήμους που μας παραχώρησαν δωρεάν τα γήπεδα, τους εργαζόμενους που βοήθησαν με την παρουσία τους κατά τη διάρκεια των παιχνιδιών και φυσικά όλες τις ομάδες που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα συμμετοχής.

Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για τη νέα χρονιά και το επόμενο Εργατικό Τουρνουά ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕ! 

Για περισσότερες Πληροφορίες

Τηλέφωνα: 210-3301842, 210-3301847, 210-3833786, 6974215136

Fax: 210-3802864

E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.">Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.">Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.