Εκτύπωση

Κάλεσμα Συμπαράστασης της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Λογιστών στους αγρότες

. Κατηγορία: Δελτία Τύπου

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Λογιστών στέκεται αλληλέγγυα και ενώνει την φωνή της με τον δίκαιο αγώνα των μικρομεσαίων αγροτών

 Παλιά και νέα μέτρα της ΚΑΠ της ΕΕ, των κυβερνήσεων οδηγούν εκατοντάδες χιλιάδες μικρομεσαίους αγροτοκτηνοτρόφους στο ξεκλήρισμα, στη φτώχεια και την εξαθλίωση.

 Οι αγρότες δίνουν αγώνα για την επιβίωσή τους

 Είναι η ίδια πολιτική που στέλνει εκατομμύρια εργάτες στην ανεργία, που εμπορευματοποιεί Υγεία, Παιδεία, που τσακίζει τα δικαιώματα των νέων για να διασφαλίζει τα κέρδη των μονοπωλίων.

 Οι αγρότες έρχονται αντιμέτωποι με την περικοπή επιδοτήσεων που επιβάλλει νέες δυσκολίες επιβίωσης στους μικρομεσαίους αγροτοκτηνοτρόφους, την αύξηση των ασφαλιστικών εισφορών του ΟΓΑ που θα αφήσει νέες χιλιάδες αγρότες και αγρότισσες ανασφάλιστους, την αύξηση της φορολογίας τους, την απειλή κατασχέσεων και πλειστηριασμών.

 Καλούμε τα σωματεία μέλη μας, τους εργαζόμενους του κλάδου να στηρίξουν τις ποικιλομορφες αγωνιστικές δράσεις της αγωνιζόμενης αγροτιάς.

  Με οργάνωση και αγώνα να οικοδομήσουμε μέτωπο ενάντια στην πολιτική της Κυβέρνησης και της ΕΕ που αποδεκατίζει το εισόδημά μας. Έχουμε κοινό συμφέρον να αγωνιστούμε, να αντισταθούμε και να ανατρέψουμε τη βαρβαρότητα, για την ικανοποίηση όλων των σύγχρονων αναγκών της εργατικής τάξης, των λαϊκών στρωμάτων

 Έχουμε τη δύναμη να τους σταματήσουμε.

 Το Διοικητικό Συμβούλιο

Γραφτείτε!

Δώστε μας το email σας για να σας στέλνουμε
τα ενημερωτικά δελτία του Π.Α.ΜΕ.