Εκτύπωση

Νέες Εκδηλώσεις - Συσκέψεις - Συγκεντρώσεις μπροστά στην Πρωτομαγιά

. Κατηγορία: Δελτία Τύπου

Τα Εργατικά Κέντρα – οι Ομοσπονδίες – τα Συνδικάτα δίνουν τη μάχη της απεργίας της Πρωτομαγιάς με κεντρικό σύνθημα: «Εργατική Πρωτομαγιά 2017. Με τους εργαζόμενους όλων των χωρών για έναν κόσμο χωρίς εκμετάλλευση, πολέμους, προσφυγιά».

Όλες οι δυνάμεις χωρίς καμιά καθυστέρηση στον αγώνα.

Στα πλαίσια αυτά αξιοποιούν όλες τις συλλογικές διαδικασίες για να μπουν περισσότεροι εργαζόμενοι στην οργάνωση της μάχης. Διοργανώνουν Γενικές Συνελεύσεις, συσκέψεις, συγκεντρώσεις σε χώρους δουλειάς, εκδηλώσεις.

Νέες εκδηλώσεις:

Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Ζακύνθου

Παρασκευή 28/4 Γενική Συνέλευση αντιπροσώπων του Εργατικού Κέντρου Ζακύνθου

Τετάρτη 19/4 Διευρυμένο Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου Ξενοδοχοϋπαλλήλων Ζακύνθου. Προγραμματισμός για προβολή ταινίας

Πέμπτη 20/4 Διευρυμένο Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ζακύνθου. Προγραμματισμός σύσκεψης με θέμα: «η στάση της εργατικής τάξης σε ιμπεριαλιστικό πόλεμο».

 

Εργατικό Κέντρο Θεσπρωτίας

Παρασκευή 21 Απρίλη Διευρυμένο Διοικητικό Συμβούλιο με τη συμμετοχή των αντιπροσώπων του Εργατικού Κέντρου Θεσπρωτίας και των Διοικήσεων των σωματείων.

 

ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΥΓΕΙΑ

22/4 συγκέντρωση στο Ιατρικό Κέντρο Αμαρουσίου

Τρίτη 25/4 Εξορμήσεις χώρους δουλειάς (ΥΓΕΙΑ, ΜΗΤΕΡΑ, ΒΙΟΚΛΙΝΙΚΗ, ΙΑΣΩ) και συγκέντρωση στην ΕΥΡΩΚΛΙΝΙΚη στις 9π.μ.

Οι παραπάνω δράσεις γίνονται σε συνδυασμό με την κλαδική απεργία της 25ης Απρίλη.

Πέμπτη 27/4 Σύσκεψη – Εκδήλωση στο ΕΚΑ με θέμα τον εορτασμό της Εργατικής Πρωτομαγιάς. Θα πραγματοποιηθεί παρουσίαση του βιβλίου του Θ. Κορνάρου «9-11 ΜΑΗ ΤΟΥ 1936 (ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ)» και προβολή οπτικοακουστικού υλικού.

ΧΡΗΜΑΤΟΠΙΣΤΩΤΙΚΟ

Δευτέρα 24 Απρίλη Γενική Συνέλευση Σωματείου Εργαζομένων Χρηματοπιστωτικών & Συναφών Επιχειρήσεων Ν. Αττικής.

Πέμπτη 27/4 Περιοδεία της Σωματειακής Επιτροπής στη FirstData, εξόρμηση με ανακοίνωση, ταμπλό φωτογραφίες.

Την εβδομάδα 24/4 – 28/4 θα γίνουν εξορμήσεις σε Κεντρικές Υπηρεσίες τραπεζών και σε Εισπρακτικές Εταιρίες.

ΜΕΤΑΛΛΟ

28/4 Δίωρη στάση εργασίας στις 12 το μεσημέρι και εκδήλωσης του Συνδικάτου Μετάλλου Αττικής στην κεντρική πύλη της Ναυπηγοεπισκευαστικής Ζώνης Περάματος στο χώρο του μνημείου.

ΚΛΩΣΤΟΫΦΑΝΤΟΥΡΓΙΑ – ΙΜΑΤΙΣΜΟΣ - ΔΕΡΜΑ

Κυριακή 23/4 εκδήλωση – συζήτηση του συνδικάτου Εργ/λων Κλωστοϋφαντουργίας – Ιματισμού – Δέρματος Ν. Αττικής στο Στέκι Εργαζομένων και Νεολαίας (Πατησίων 252 – πλ. Κολιάτσου) στις 6.30μ.μ. με θέμα: «Η εργατική Πρωτομαγιά και η οργάνωση της πάλης για έναν κόσμο χωρίς εκμετάλλευση, πολέμους και προσφυγιά».

 

ΟΤΑ

27/4 Το Σωματείο ΟΤΑ Αγ. Αναργύρων θα πραγματοποιήσει συγκέντρωση και ομιλία με θέμα την εργατική πρωτομαγιά συνδεδεμένη με το σήμερα, θα υπάρχει μικροφωνική από το πρωί όπου θα δημιουργεί κλίμα, θα υπάρχει έκθεση φωτογραφίας αλλά και λογοτεχνικά κείμενα όπου θα συνδέονται με φωτογραφίες που θα πέφτουν με προτζέκτορα συνδεδεμένα με το πόλεμο.

ΝΑΥΤΕΡΓΑΤΕΣ

Τετάρτη 26 Απρίλη Οργανωτική Σύσκεψη Ναυτεργατών για την εργατική Πρωτομαγιά στα γραφεία της ΠΕΜΕΝ

Γραφτείτε!

Δώστε μας το email σας για να σας στέλνουμε
τα ενημερωτικά δελτία του Π.Α.ΜΕ.