Εκτύπωση

Κατάθεση Στεφάνων 1η Μάη

. Κατηγορία: Δελτία Τύπου

Φέτος συμπληρώνονται 132 Χρόνια από την Πρωτομαγιά του Σικάγο, την Μέρα που η Παγκόσμια Εργατική τάξη τιμά τους Ήρωες της. Τιμούμε τον Μάη του 36, τους 200 της Καισαριανής, τους χιλιάδες εργάτες και εργάτριες που έδωσαν τη ζωή τους για το δίκιο της τάξης μας. Μεγαλύτερη τιμή στους ήρωες της Τάξης μας είναι η Αγωνιστική Απάντηση στα μέτρα και αντίμετρα της κυβέρνησης, στα έργα και τις ημέρες των ιμπεριαλιστικών οργανισμών του ΝΑΤΟ και της ΕΕ, είναι ο οργανωμένος αγώνας με τους εργαζόμενους όλων των χωρών «Ενάντια στην εκμετάλλευση και τον ιμπεριαλιστικό πόλεμο. Για την τελική νίκη των λαών»

Η Εκτελεστική Γραμματεία του ΠΑΜΕ και τα συνδικάτα θα προχωρήσουν σε κατάθεση στεφάνων στο Σκοπευτήριο της Καισαριανής, στο Μνημείο της Παγκόσμιας Συνδικαλιστικής Ομοσπονδίας στην Καισαριανή και στο Πολυτεχνείο την Τρίτη 1η του Μάη στις 8.30π.μ.

Η Εκτελεστική Γραμματεία του ΠΑΜΕ καλεί τους εργαζόμενους, τα συνδικάτα να τιμήσουν την Παγκόσμια Μέρα της Εργατικής Τάξης, την 1η Μάη, με τη συμμετοχή τους στην Πρωτομαγιάτικη συγκέντρωση στο Σύνταγμα στις 10π.μ. και στην πορεία που θα ακολουθήσει στην Αμερικάνικη Πρεσβεία.

Γραφτείτε!

Δώστε μας το email σας για να σας στέλνουμε
τα ενημερωτικά δελτία του Π.Α.ΜΕ.