Εκτύπωση

Εργατικό Κέντρο Λάρισας : Εργαζόμενοι της Πάτρας είμαστε στο πλευρό σας στον αγώνα σας για ένα Εργατικό Κέντρο των εργατών και όχι παραμάγαζο της εργοδοσίας

. Κατηγορία: Φορείς & Σωματεία

Το Δ.Σ του Εργατικού Κέντρου Ν. Λάρισας, χαιρετίζει την δυναμική και αγωνιστική στάση των ταξικών συνδικάτων και εργατών της Πάτρας, με την οποία απέτρεψαν την πραγματοποίηση ενός ακόμα «συνεδρίου» εκτεταμένης νοθείας και παραχάραξης της θέλησης των εργατών, από τις δυνάμεις του εργοδοτικού και κυβερνητικού συνδικαλισμού, με επικεφαλής την ΠΑΣΚΕ και την συνδρομή της αστικής δικαιοσύνης, στο Εργατικό Κέντρο Πάτρας, προκειμένου να συνεχίσουν να το κρατούν σε ρόλο υπονομευτή της πάλης των εργατών και στήριγμα εργοδοτών και κυβερνήσεων.

Η αποφασιστική αυτή στάση των ταξικών συνδικάτων και των εργατών της Πάτρας, ενάντια στην άλωση του ΕΚΠ με νοθείες και απάτες από τις δυνάμεις του εργοδοτικού και κυβερνητικού συνδικαλισμού, αποτελεί παράδειγμα για το πως οι εργάτες πρέπει να υπερασπίζονται τις συνδικαλιστικές οργανώσεις τους.

Οι εργατοϋπάλληλοι χρειάζονται συνδικάτα μαζικά, μαχητικά ταξικά προσανατολισμένα που να υπερασπίζονται τα ταξικά τους συμφέροντα και όχι υποταγμένα στην εργοδοσία και τις αστικές κυβερνήσεις. Γι’ αυτό πρέπει να απομονώσουν και με την ψήφο τους και με την δράση τους, τους μηχανισμούς εργοδοσίας και κυβερνήσεων.

Εργαζόμενοι της Πάτρας είμαστε στο πλευρό σας στον αγώνα σας για ένα Εργατικό Κέντρο των εργατών και όχι παραμάγαζο της εργοδοσίας και των αστικών κυβερνήσεων!

Γραφτείτε!

Δώστε μας το email σας για να σας στέλνουμε
τα ενημερωτικά δελτία του Π.Α.ΜΕ.