Εκτύπωση

Το Συνδικάτο μας εκφράζει έμπρακτα την συμπαράσταση του στις οικογένειες των αδικοχαμένων συνανθρώπων μας, αλλά και σε όσους καταστράφηκαν από τις πλημμύρες

. Κατηγορία: Φορείς & Σωματεία

Συνάδελφοι, πέρνωντας υπόψιν τις βαριές συνέπειες των πλημμυρών των προηγούμενων ημερών που έπλιξαν την Διτική Αττική, καταδικάζουμε την ανυπαρξία αντιπλημμυρικών έργων, τις εγκληματικές ευθύνες της σημερινής κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ και των προηγούμενων ΝΔ - ΠΑΣΟΚ, μαζί και της Περιφέρειας Αττικής και των Δημοτικών Αρχών, που διαχρονικά αντιμετωπίζουν τα αντιπλημμυρικά ως κόστος, και δεν τα επιλέγουν γιατί δεν είναι ανταποδοτικά, για να αποφέρουν κέρδη.

Χιλιάδες εργαζώμενοι, ζουν και εργάζονται σε άθλιες συνθήκες στις πληγείσες περιοχές της Δυτικής Αττικής. Πολλών καταστράφηκαν σπίτια και αυτοκίνητα, άλλοι κινδύνεψαν ενώ πολλοί άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους την ώρα της δουλειάς.

 Το Συνδικάτο μας εκφράζει έμπρακτα την συμπαράσταση του στις οικογένειες των αδικοχαμένων συνανθρώπων μας, αλλά και σε όσους καταστράφηκαν οι κόποι μιας ζωής από την φονική πλημμύρα.

 Καλούμε τους συναδέλφους ηλεκτρολόγους να εκφράσουν την έμπρακτη αλληλεγύη τους στους πληγέντες και να προσφέρουν εθελοντικά τις υπηρεσίες τους στα λαϊκά νοικοκυριά της περιοχής που υπέστησαν ζημιές, δίνοντας το παρών, μαζί με την Δοιήκηση του Συνδικάτου το Σάββατο 25/11 στις 9π.μ. στην πλατεία της Μάνδρας.

 ΤΟ Δ.Σ.

Γραφτείτε!

Δώστε μας το email σας για να σας στέλνουμε
τα ενημερωτικά δελτία του Π.Α.ΜΕ.