Εκτύπωση

Για τέταρτη συνεχή χρονιά θα λειτουργήσουν μαθήματα στήριξης σε μαθητές Γυμνασίου με πρωτοβουλία του Εργατικού Κέντρου Αγρινίου

. Κατηγορία: Φορείς & Σωματεία

 

Για τέταρτη συνεχή χρονιά θα λειτουργήσουν μαθήματα στήριξης σε μαθητές Γυμνασίου με πρωτοβουλία του Εργατικού Κέντρου Αγρινίου σε συνεργασία με το Σωματείο Ιδιωτικών Εκπαιδευτικών Λειτουργών και το ΠΑΜΕ εκπαιδευτικών

Με αυτή μας την πρωτοβουλία θέλουμε να εκφράσουμε έμπρακτα την ταξική μας αλληλεγγύη στους γονείς που αδυνατούν να στηρίξουν τα παιδιά τους στην προσπάθεια που κάνουν για τη μόρφωσή τους .

Η αντεργατική – αντιλαϊκή πολιτική που εφάρμοσαν οι προηγούμενες κυβερνήσεις ΠΑΣΟΚ - Ν.Δ. κ.λ.π. και συνεχίζει να εφαρμόζει και η σημερινή ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ ,παίρνοντας καθημερινά καινούργια αντιλαϊκά μέτρα , φέρνουν σ’ όλο και πιο δύσκολη θέση τους άνεργους, τα λαϊκά νοικοκυριά που δεινοπαθούν να ανταπεξέλθουν συνολικά στις καθημερινές τους υποχρεώσεις.

Η κυβέρνηση με την αντιεκπαιδευτική πολιτική της υποβαθμίζει ακόμα περισσότερο το δημόσιο χαρακτήρα της εκπαίδευσης , βάζοντας καινούργιους ταξικούς φραγμούς στη μόρφωση των παιδιών μας.

Μπροστά σ’ αυτή την κατάσταση η εργατική τάξη και τα’ άλλα λαϊκά στρώματα δεν έχουν άλλο δρόμο από το δρόμο της οργάνωσης της πάλης , συσπειρωμένη στα ταξικά σωματεία – συλλόγους κ.λ.π. ενάντια συνολικά στην αντεργατική αντιλαϊκή πολιτική που από κοινού σχεδιάζουν και εφαρμόζουν κυβέρνηση – Ε.Ε.- κεφάλαιο , τα κόμματα του Ευρωμονόδρομου.

Με σύνθημά μας « ένας για όλους και όλοι για ένα» μπορούμε να βάλουμε φραγμούς στην επίθεσή τους και να περάσουμε στην αντεπίθεση διεκδικώντας την κάλυψη των σύγχρονων αναγκών μας.

Δεν αναθέτουμε τη ζωή μας και τη ζωή των παιδιών μας σε κανέναν.

Παίρνουμε την υπόθεση στα χέρια μας . Η μόρφωση είναι δικαίωμα για όλους και όχι προνόμιο για λίγους.

Ευχόμαστε καλή και αγωνιστική σχολική χρονιά σε όλους μαθητές, εκπαιδευτικούς, γονείς.

 

Καλούμε τους εκπαιδευτικούς που θέλουν να συνεισφέρουν σ’ αυτή την πρωτοβουλία να επικοινωνήσουν με το Δ.Σ. του Ε.Κ.Α.

 

Οι εγγραφές για τα μαθήματα θα γίνονται καθημερινά Δευτέρα- Παρασκευή από 9:00 π.μ. – 1:00 μ.μ. και από 5:00 μ.μ.- 8:00 μ.μ. στα γραφεία του Ε.Κ.Α.

από Δευτέρα 11/9/2017 έως και Παρασκευή 29/9/2017 .

 

Τηλέφωνο επικοινωνίας : 26410 22 325

 

ΤΟ Δ.Σ του Ε.Κ.Α.

Γραφτείτε!

Δώστε μας το email σας για να σας στέλνουμε
τα ενημερωτικά δελτία του Π.Α.ΜΕ.