Εκτύπωση

Ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε. "Γ. ΣΕΦΕΡΗΣ" καταγγέλλει τις νέες δολοφονικές επιθέσεις του Ισραήλ εναντίον του παλαιστινιακού λαού

. Κατηγορία: Φορείς & Σωματεία

 

Το Δ.Σ. του ΣΕΠΕ ¨Γ.ΣΕΦΕΡΗΣ¨ καταγγέλλει τις νέες δολοφονικές επιθέσεις του Ισραήλ εναντίον του παλαιστινιακού λαού και καλεί τους συναδέλφους σε μαζική συμμετοχή στην παράσταση διαμαρτυρίας που διοργανώνουν τα συνδικάτα της Αττικής στην πρεσβεία του Ισραήλ, την Πέμπτη 19 Ιούλη στις 7.30 μ.μ.

Μετά τα ματωμένα εγκαίνια της πρεσβείας των ΗΠΑ στην Ιερουσαλήμ, με 130 νεκρούς και χιλιάδες τραυματίες Παλαιστίνιους, το κράτος-δολοφόνος του Ισραήλ, με τη στήριξη και ανοχή των κυβερνήσεων ΗΠΑ - ΕΕ και του ΝΑΤΟ, προχώρησε σε νέες δολοφονικές επιθέσεις τις προηγούμενες μέρες.

Αναστέλλεται η διακίνηση καυσίμων και αερίου προς τη Γάζα. Η διακίνηση τροφίμων και φαρμάκων θα εξετάζεται κατά περίπτωση ενώ δημιουργείται τεράστια έλλειψη σε νερό και ηλεκτρική ενέργεια.

Οι επιθέσεις αυτές αποτελούν μέρος της κλιμάκωσης των ευρύτερων ανταγωνισμών και συγκρούσεων των ιμπεριαλιστικών κέντρων στην περιοχή.

Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ φέρει τεράστια ευθύνη γιατί αναβαθμίζει και συνάπτει νέες οικονομικές-στρατιωτικές συμφωνίες με το Ισραήλ και μετατρέπει τη χώρα μας σε πεδίο βολής με κοινές στρατιωτικές ασκήσεις.

Ο Σύλλογός μας ως μέρος του ταξικού εργατικού κινήματος της παραμένει σταθερά στο πλευρό του ηρωικού παλαιστινιακού λαού. Συμμετέχει στις πρωτοβουλίες και τις δράσεις του ενάντια στα σχέδια των ιμπεριαλιστών, που θύμα τους έχουν τους λαούς.

 Καλούμε τα μέλη μας στην παράσταση διαμαρτυρίας στην Πρεσβεία του Ισραήλ την Πέμπτη 19 Ιούλη και ώρα 19.30 μ.μ

 

Γραφτείτε!

Δώστε μας το email σας για να σας στέλνουμε
τα ενημερωτικά δελτία του Π.Α.ΜΕ.