Εκτύπωση

Το Συνδικάτο Οικοδόμων, Τροφίμων, Ιδιωτικών Υπαλλήλων, Επισιτισμού, Ιδιωτικής Εκπαίδευσης και των Συνταξιούχων ΙΚΑ Χανίων καλούν σε πικετοφορία την Τετάρτη 23 Μάη στις 7 το απόγευμα

. Κατηγορία: Φορείς & Σωματεία

ΟΥΤΕ ΓΗ ΟΥΤΕ ΝΕΡΟ ΣΤΟΥΣ ΦΩΝΙΑΔΕΣ ΤΩΝ ΛΑΩΝ

ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΙ ΟΙ ΜΕΚΕΛΑΡΙΔΕΣ ΤΩΝ ΛΑΩΝ

Καλούμε τους εργαζόμενους και τις εργαζόμενες του νομού να τους γυρίσουν την πλάτη .

Αύριο Τετάρτη 23 Μάη 2018 θα καταπλεύσει το Αμερικάνικο αεροπλανοφόρο «Harry Truman». Το υπερόπλο των Αμερικάνων αφού σκόρπισε τον θάνατο στην περιοχή μας, έρχεται στην πόλη μας για ανεφοδιασμό και όχι μόνο.

Καλούμε το λαό σε ετοιμότητα και επαγρύπνηση!Το φιτίλι μιας γενικευμένης ιμπεριαλιστικής σύγκρουσης στη Μ. Ανατολή είναι αναμμένο. Η αποχώρηση των ΗΠΑ από τη διεθνή συμφωνία για το πυρηνικό πρόγραμμα του Ιράν, οι πρόσφατες επιδρομές σε Συρία και Παλαιστίνη οξύνουν την αντιπαράθεση μεταξύ ισχυρών καπιταλιστικών κρατών και κέντρων στην περιοχή.

Ευθύνη έχει η σημερινή κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ –ΑΝΕΛ που εμπλέκουν την χώρα μας και το λαό μας στα παιχνίδια των ενδοιμπεριαλιστικών αντιπαραθέσεων και το μοίρασμα των ενεργειακών πηγών προς όφελος των μονοπωλίακών ομίλων και της αστικής τάξης της χώρας μας.

Τα σωματεία που υπογράφουν το κείμενο καλούν το χανιώτικο λαό να συμμετάσχουν μαζικά σε πικετοφορία, την Τετάρτη 23 Μάη στς 7 το απόγευμα στην πλ. Δημ. Αγοράς. Καλούμε κάθε Χανιώτη –ισσα να διατρανώσει την αντίθεσή του στην παρουσία των «Ράμπο» στην πόλη μας.

 

ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ Η ΒΑΣΗ ΤΗΣ ΣΟΥΔΑΣ και όλες οι ξένες στρατιωτικές Βάσεις και στρατηγεία

•Καμιά συμμετοχή στους ιμπεριαλιστικούς πολέμους και επεμβάσεις – Επιστροφή όλων των στρατιωτικών από τις Ευρω-ΝΑΤΟϊκές αποστολές στο εξωτερικό

• Καμιά αλλαγή των συνόρων και των συνθηκών που τα καθορίζουν

• Έξω το ΝΑΤΟ από το Αιγαίο, τη Μεσόγειο και τα Βαλκάνια

• Όχι στις πολεμικές δαπάνες για τις ανάγκες του ΝΑΤΟ

• Αποδέσμευση από ΕΕ – ΝΑΤΟ, με το λαό νοικοκύρη στον τόπο του

 

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΑΦΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ

ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΑ ΤΡΟΦΙΜΑ ΠΟΤΑ

ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΗΝ ΙΔ. ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΠΙΣΙΤΙΣΜΟΥ

ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΙΚΑ

Γραφτείτε!

Δώστε μας το email σας για να σας στέλνουμε
τα ενημερωτικά δελτία του Π.Α.ΜΕ.