Εκτύπωση

Σωματείο Ιδιωτικών Κλινικών : Πάρε μέρος στη Συνέλευση του σωματείου μας στις 20 Οκτώβρη

. Κατηγορία: Π.Α.ΜΕ

Συνάδελφε - ισα,

 

Την ώρα που η καθημερινότητα της εξαντλητικής δουλειάς, των χαμηλών μισθών, της αγωνίας για πιθανή απόλυση, βασανίζει χιλιάδες εργαζόμενους, οι όμιλοι της Ιδιωτικής Υγείας, επενδύουν εκατομμύρια ευρώ σε νέες μονάδες, σε αγορά τεχνολογικού εξοπλισμού, ενώ ο όγκος της δουλειάς συνεχώς αυξάνει.

Πίσω από την πραγματικότητα που βιώνουμε κρύβεται η επιδίωξη της εργοδοσίας για αύξηση της κερδοφορίας, για ενίσχυση της ανταγωνιστικότητα των επιχειρήσεων. Η πραγματική επιδίωξη της εργοδοσίας των μεγάλων ομίλων, είναι η οριστική κατάργηση των συμβάσεων εργασίας, η δημιουργία ευέλικτων εργασιακών σχέσεων, προσαρμοσμένων στην ανάγκη τη κερδοφορίας της κάθε επιχείρησης, χωρίς καμία προστασία του εργαζόμενου. Οι εργοδότες στηρίζονται στους νόμους που έχουν επιβάλλει οι προηγούμενες Κυβερνήσεις αλλά και η σημερινή.

Απέναντι σε αυτή την κατάσταση η προοπτική που έχουμε ως εργαζόμενοι δεν είναι να κάνουμε υπομονή, να δεχτούμε αδιαμαρτύρητα την συνεχιζόμενη επίθεση στα δικαιώματα μας.

Αναδεικνύουμε ξεκάθαρα την προοπτική της οργάνωσης, της διεκδίκησης, του συλλογικού αγώνα.

Συνάδελφε - ισα,

Πάρε μέρος στη Συνέλευση του σωματείου μας

Έχουμε την πείρα 8 χρόνων κρίσης. Οι απώλειες των εργαζομένων του κλάδου μας, αυτά τα χρόνια, αγγίζει το 40%. Κι όμως σήμερα μας ζητάνε να κάνουμε κι άλλες θυσίες. Το σωματείο μας, απευθύνεται ιδιαίτερα στους νέους συναδέλφους που μπαίνουν στην αγορά εργασίας με όρους βαθιάς εκμετάλλευσης. Τους λέμε ξεκάθαρα ότι το μέλλον που τους αντιστοιχεί δεν είναι οι μισθοί πείνας, η εξαντλητική δουλειά. Τους λέμε να εμπιστευτούν, να στηρίξουν το σωματείο. Να γίνουν η φωνή του σωματείου στους χώρους δουλειάς.

ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΚΛΑΔΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 20 ΟΚΤΩΒΡΗ 2017 6 μ.μ. στο

Εργατικό Κέντρο Αθήνας (Μάρνης & Γ΄ Σεπτεμβρίου 48β)

 

ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Γραφτείτε!

Δώστε μας το email σας για να σας στέλνουμε
τα ενημερωτικά δελτία του Π.Α.ΜΕ.