Εκτύπωση

Εκδήλωση Αλληλεγγύης με τον Παλαιστινιακό Λαό-70η Επέτειος της Νάκμπα

. Κατηγορία: Π.Α.ΜΕ

Το Πανεργατικό Αγωνιστικό Μέτωπο καλεί τους εργαζόμενους και τα Συνδικάτα να παραβρεθούν στην εκδήλωση αλληλεγγύης με τον Παλαιστινιακό Λαό στις 18 Μάη στις 18.30 στην αίθουσα του Συλλόγου Εμποροϋπαλλήλων Αθήνας (Αγίας Φιλοθέης 5β) και να δυναμώσουν τον αγώνα των συνδικάτων και των εργαζομένων της Ελλάδας ενάντια στους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς και πολέμους με θύματα τους λαούς της Παλαιστίνης, της Συρίας, της ευρύτερης περιοχής.

Φέτος συμπληρώνονται 70 χρόνια από τη μέρα της Νάκμπα, (της καταστροφής της Παλαιστίνης το 1948) όταν  μετά την επίθεση του Ισραήλ, καταστράφηκαν ολοσχερώς 415 Παλαιστινιακά χωριά, σκοτώθηκαν πάνω από 10.000 παλαιστίνιοι και δεκάδες χιλιάδες τραυματίστηκαν, ενώ 760.000 παλαιστίνιοι εκτοπίστηκαν δια της βίας από την πατρίδα τους για να καταλήξουν πρόσφυγες στις γύρω περιοχές.

Φέτος ο λαός της Παλαιστίνης μετράει δεκάδες νεκρούς και χιλιάδες τραυματίες στην Γάζα και στη Δυτική όχθη. Χιλιάδες είναι οι παλαιστίνιοι που είναι φυλακισμένοι στο Ισραήλ, εκατοντάδες από αυτούς είναι παιδιά, μεταξύ των οποίων και η 17χρονη Αχέντ Ταμίμι.

Δυναμώνουμε την Αλληλεγγύη με τον Παλαιστινιακό Λαό

Παρασκευή, 18 Μάη, Στις 18:30 στην αίθουσα του Συλλόγου Εμποροϋπαλλήλων Αθήνας.

Γραφτείτε!

Δώστε μας το email σας για να σας στέλνουμε
τα ενημερωτικά δελτία του Π.Α.ΜΕ.