Εκτύπωση

Ανακοίνωση του Συνδικάτου Οικοδόμων για τις κινητοποιήσεις στον Αστέρα Βουλιαγμένης

. Κατηγορία: Φορείς & Σωματεία

 

ΤΗΝ ΝΙΚΗ ΤΗΝ ΦΕΡΝΕΙ Ο ΑΓΩΝΑΣ  ΜΑΧΕΣ ΠΟΥ ΧΑΝΟΝΤAI ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΟΘΗΚΑΝ ΠΟΤΕΣυνάδελφοι εργαζόμενοι στην ανακαίνιση του Αστέρα Βουλιαγμένης

Η Διοίκηση του Συνδικάτου οικοδόμων Αθήνας χαιρετίζει για μια ακόμα φορά την αποφασιστική στάση όλων των εργαζομένων κατά την διάρκεια της 24ωρης απεργίας στις 9 Νοέμβρη.

Συνάδελφοι,

Την επομένη της απεργίας πραγματοποιήθηκε άτυπη συνάντηση, του Συνδικάτου μας με τον επικεφαλής της εταιρίας Άκτωρ στην έδρα της εταιρίας στη Μεταμόρφωση. Στη συνάντηση έγινε αναλυτική κουβέντα στο πλαίσιο των αιτημάτων που είχαμε κουβεντιάσει στις πολλές συγκεντρώσεις μας που γι’ αυτό απεργήσαμε. Από πλευράς του Άκτωρα υπήρξε προφορική δέσμευση ότι :

  • Θα υπογραφεί σύμβαση με αυξήσεις στα μεροκάματα. Πρόταση του Συνδικάτου μας είναι αυτή να δοθεί αναδρομικά και με εφαρμογή για όλους τους εργαζόμενους του έργου.

  • Εφαρμογή για όλους το 7ωρο πενθήμερο.

  • Τερματισμός της υπερωριακής απασχόλησης.

  • Καθιέρωση δεύτερης βάρδιας εκεί που απαιτείται.

  • Δημιουργία σταθμού πρώτων βοηθειών και στελέχωση του με νοσηλευτή.

Συνάδελφοι τις επόμενες μέρες θα πραγματοποιηθεί νέα συνάντηση με την εταιρία και για το αποτέλεσμα θα κάνουμε Γενική Συνέλευση των εργαζόμενων στον χώρο του εργοταξίου για να αποφασίσουμε όλοι μαζί αν συμφωνούμε ΝΑΙ ή ΟΧΙ και να αποφασίσουμε τα επόμενα βήματα μας.

Για τον αν οι μέχρι στιγμής προφορικές δεσμεύσεις γίνουν πράξη, αυτό θα εξαρτηθεί από τη στάση όλων μας, την αποφασιστικότητα μας, την ενότητα μας, την αλληλεγγύη μας, το δυνάμωμα του συνδικάτου μας.Συνάδελφοι

ΕΜΠΡΟΣ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΣΥΧΡΟΝΑ ΣΚΑΒΟΠΑΖΑΡΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΟΙ ΕΡΓΟΔΟΤΕΣ

ΜΕ ΣΥΝΘΗΜΑ ΜΑΣ - ΝΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΤΟΥ ΕΡΓΑΤΗ - ΤΡΑΒΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΕ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ, ΤΑΞΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ

 

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ

ΣΥΝΔΙΚΑΤΟΥ ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ ΑΘΗΝΑΣ

Νοέμβρης 2017

Γραφτείτε!

Δώστε μας το email σας για να σας στέλνουμε
τα ενημερωτικά δελτία του Π.Α.ΜΕ.