Εκτύπωση

Το ΠΑΜΕ στη Διεθνή Συνδικαλιστική Συνάντηση της ΠΣΟ Αλληλεγγύης στην Κούβα

. Κατηγορία: Διεθνών Σχέσεων

Το ΠΑΜΕ συμμετείχε στη Διεθνή Συνδικαλιστική Συνάντηση της ΠΣΟ ενδυνάμωσης της αλληλεγγύης στον κουβανικό λαό ενάντια στον ιμπεριαλισμό, που έγινε στις 7 και 8 Ιούνη, στις Βρυξέλλες με το σύνθημα, «Η Κούβα δεν είναι μόνη» και με αιτήματα:

  • STOP στην πολιτική του εμπάργκο ενάντια στον κουβανικό λαό.

  • Επιστροφή της περιοχής του Γκουαντάναμο στην Κούβα.

Εκ μέρους του ΠΑΜΕ, ο Μανώλης Κόζης, Γραμματέας του Συνδικάτου Εργαζομένων στο ΛΗΔΡΑ σημείωσε:

«Το ταξικό κίνημα της Ελλάδας, το ΠΑΜΕ, συγχαίρουμε την ΠΣΟ για αυτήν την πρωτοβουλία και εκφράζουμε την Αλληλεγγύη μας στον Λαό της Κούβας και την CTC.

Όπως γνωρίζετε είχαμε πρόσφατα την δυνατότητα να επισκεφτούμε την Κούβα και αποτίσουμε φόρο τιμής στον Σύντροφο Φιντέλ, με την ευκαιρία του Προεδρικού Συμβουλίου της ΠΣΟ στην Αβάνα.

Και στο Προεδρικό Συμβούλιο της ΠΣΟ αλλά και σε μια σειρά πρωτοβουλιών του ΠΑΜΕ και των ταξικών συνδικάτων της Ελλάδας εκφράσαμε την Αλληλεγγύη μας με την Κουβανική Επανάσταση, αλλά και την ανάγκη να σταματήσει το δολοφονικό εμπάργκο του ιμπεριαλισμού εναντίον του λαού της Κούβας.

Η ταξική μας, διεθνιστική Αλληλεγγύη με τον λαό, με τους εργαζόμενους της Κούβας ήταν, είναι και θα είναι βασικό κομμάτι της δράσης του ΠΑΜΕ, της πάλης των ταξικών συνδικάτων της Ελλάδας ενάντια στον Ιμπεριαλισμό. Ειδικότερα ενάντια στην ιμπεριαλιστική ΕΕ και τις Κυβερνήσεις των κρατών-μελών της ΕΕ, οι οποίες χαρακτηρίζονται από την έχθρα τους ενάντια στους λαούς που αγωνίζονται, την έχθρα τους ενάντια στον σοσιαλισμό.»

 

Φωτογραφίες: https://plus.google.com/photos/111424066969409429174/album/6431062494399022977?authkey=CN-8_Irq7_fA_wE

Γραφτείτε!

Δώστε μας το email σας για να σας στέλνουμε
τα ενημερωτικά δελτία του Π.Α.ΜΕ.