Εκτύπωση

Αλληλεγγύη στις Κινητοποιήσεις των Εργαζομένων της Ν. Αφρικής

. Κατηγορία: Διεθνών Σχέσεων

Το Πανεργατικό Αγωνιστικό Μέτωπο εκφράζει την Αλληλεγγύη του στους εργαζόμενους της Νοτίου Αφρικής και την Ομοσπονδία Εργαζομένων Δημοσίου-Εκπαίδευσης-Υγείας και Συναφών Κλάδων, Νοτίου Αφρικής (NEHAWU) ενόψει της πανεθνικής Μέρας Δράσης που οργανώνουν στις 10 Φλεβάρη.

Η Ομοσπονδία Δημοσίου Νοτίου Αφρικής προχωρά στη συγκεκριμένη κινητοποίηση ενάντια στα αντεργατικά μέτρα που επιβάλλονται στη χώρα τους με αφορμή την καπιταλιστική κρίση. Μέτρα που έχουν ως θύμα τόσο τους εργαζόμενους στους κλάδους του Δημοσίου, όσο και τον λαό που χρησιμοποιεί τις Δημόσιες και Κοινωνικές Υπηρεσίες.

Το ταξικό κίνημα της Ελλάδας, το ΠΑΜΕ και η εργατική τάξη της χώρας μας δέχτηκε σε πολλές περιπτώσεις την ταξική Αλληλεγγύη των συναδέλφων της NEHAWU και των άλλων μελών της ΠΣΟ στη Νότιο Αφρική. Η NEHAWU έπαιξε σημαντικό ρόλο στην επιτυχία του 17ου Παγκόσμιου Συνδικαλιστικού Συνεδρίου της ΠΣΟ στη Νότιο Αφρική, τον Οκτώβρη του 2016. Σήμερα, για μια ακόμη φορά η NEHAWU βρίσκεται στην πρώτη γραμμή των αγώνων για την υπεράσπιση των εργαζομένων.

Το ΠΑΜΕ εκφράζει την στήριξη και την Αλληλεγγύη του ταξικού κινήματος της Ελλάδας στους εργαζόμενους στο Δημόσιο της Ν. Αφρικής και την Ομοσπονδία NEHAWU για την Μέρα Δράσης στις 10 Φλεβάρη.

 

Γραφτείτε!

Δώστε μας το email σας για να σας στέλνουμε
τα ενημερωτικά δελτία του Π.Α.ΜΕ.